Over onze workshops

Over onze workshops

Click for English

Hans & Karin (oftewel QT) geven om de drie à vier weken een workshop over BDSM en/of kink, en daarnaast privé workshops op aanvraag. Sommige workshops zijn voornamelijk uitleg en bij andere workshops heb je de gelegenheid om onder begeleiding te oefenen.

Open workshops en privé workshops

Kijk hier boven in het menu onder Open workshops voor alle workshops waar je een ticket voor kan kopen. Of bekijk de mogelijkheden van een Privé workshop voor bijvoorbeeld een stel, een groep of vereniging.

In de Kink Info Workshops willen wij op verantwoorde wijze informatie geven over kink. Geen boekenwijsheid, geen flauwe dekmantels voor seks (hoewel onze verantwoordelijkheid natuurlijk wel ophoudt als de workshop is afgelopen) 😉 maar verantwoorde workshops.

Leuk gebracht, zonder veroordeling, gebaseerd op ervaring en gericht op kennis en kunde, op praktische en communicatieve vaardigheden. De workshops worden gegeven in de binnenstad van Amsterdam, altijd in een besloten ruimte.

Waarom?
Gewoon omdat we het belangrijk  vinden dat er open gesproken kan worden over seksuele onderwerpen.
Om naast de opgehypte verhalen over de excessen en de goedkope presentaties op TV ook info te geven waar je echt iets mee kunt. We geven degelijke informatie en bespreken how-to’s waarbij gelachen kan worden zonder lacherig te worden, waarbij het over geile onderwerpen kan gaan zonder dat het geil hoeft te worden … dat kan immers ook thuis ;-).

Advertenties