Over ons

Over ons

kinkinfo-mailadres

Kink Info is opgezet door: Hans en Karin.

191117-picbyRobAnthony-with-my-love-Hans

Karin is ook wel bekend als QT, ze is Ms Leather Netherlands 2020.
Zij doet workshops voor vrouwen op aanvraag.
Hans is ook wel bekend als Hans 😉 Dit is zijn profiel op Fetlife en hier stelt ie zich voor op zijn werk: KinkinderRelatie.nl.

Kinkinfo is geboren vanuit een passie voor educatie, seks en perenijsjes. En dus eten we regelmatig perenijsjes en met enige regelmaat storen we ons soms nog altijd aan de onzinnige en veroordelende verhalen en de onduidelijke informatie die je tegen kunt komen op het gebied van seks en kink. Om daar iets positievers mee te doen dan ergernis, geeft kinkinfo regelmatig workshops, lezingen en informatiemiddagen met seksuele voorlichting voor volwassenen over kinky onderwerpen.

Kink

We vinden het belangrijk dat mensen van bijzondere seks kunnen genieten zonder schuldgevoel, zonder ongelukken, zonder schaamte, zonder misbruik en zonder veroordeling.
We delen kennis en kunde zodat dit mogelijk gemaakt wordt. Veiligheid, gezond verstand en vrijwilligheid staan voorop. We spreken ook wel van RACK: risk aware consensual kink.

Info

Kinkinfo is in 2007 begonnen en inmiddels is er samenwerking met o.a. Mister B in Amsterdam en met verschillende gast-sprekers. Op uitnodiging zijn privé-workshops mogelijk voor stellen, groepen, feesten en verenigingen en natuurlijk de “open publieke workshops” waar iedereen een kaartje voor kan kopen (kijk even in de agenda of doe een aanvraag)

Je kunt kinkinfo bereiken via onderstaand email-formulier of op de contact pagina. Helaas kunnen we vanwege spam ons mailadres niet direct tonen op de site, maar we verzekeren je dat je vragen bij ons terecht zullen komen, en discreet behandeld zullen worden. Het veld “E-mail” is niet verplicht, maar uhmm… wel handig als je een antwoord wilt. 🙂

2 gedachtes over “Over ons

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.