Over ons

Over ons

kinkinfo-mailadres

Kink Info is opgezet door: Hans en Karin.

191117-picbyRobAnthony-with-my-love-Hans

Karin is ook wel bekend als QT, ze is Ms Leather Netherlands 2020.
Zij doet workshops voor vrouwen op aanvraag.
Hans is ook wel bekend als Hans (dat helpt mij m’n eigen nicknames onthouden 😉 en het laat zien hoe lang ie al op Fetlife rondhangt) en hier stelt ie zich voor op zijn werk: KinkindeRelatie.nl.

Kinkinfo is geboren vanuit een passie voor educatie, en kinky seks. En dus storen we ons soms aan de onzinnige en veroordelende verhalen en de onduidelijke informatie die je tegen kunt komen op het gebied van seks en kink. Om daar iets positievers mee te doen dan ergernis, geeft Kinkinfo regelmatig workshops, (online) lezingen en informatieavonden met seksuele voorlichting voor volwassenen over allerhande kinky en nonmonogame onderwerpen.

Kink

We vinden het belangrijk dat mensen van bijzondere seks kunnen genieten zonder schuldgevoel, zonder ongelukken, zonder schaamte, zonder misbruik en zonder veroordeling.
We delen kennis en kunde omdat dit mogelijk te maken wordt. Veiligheid, gezond verstand en vrijwilligheid staan voorop. Wij staan voor RACK: risk aware consensual kink.

Info

Kinkinfo is in 2007 begonnen en inmiddels is er samenwerking met o.a. Mister B in Amsterdam en met verschillende gast-sprekers. Op uitnodiging zijn privé-workshops mogelijk voor stellen, groepen, feesten en verenigingen en natuurlijk hebben we (al-dan-niet online) de “open publieke workshops” waar iedereen een kaartje voor kan kopen (kijk even in de Kinkinfo agenda of doe een aanvraag als je iets speciaals wenst).

Je kunt kinkinfo bereiken via onderstaand email-formulier of op de contactpagina. Helaas kunnen we vanwege spam ons mailadres niet direct tonen op de site, maar we verzekeren je dat je vragen bij ons terecht zullen komen, en discreet behandeld zullen worden. Het veld “E-mail” is niet verplicht, maar uhmm… wel handig als je een antwoord wilt. 🙂

2 gedachtes over “Over ons

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.