Verslag Kinky Unconference (by The Usual Suspects)

Verslag Kinky Unconference (by The Usual Suspects)

Voor derde jaar op rij werd de Kinky Unconference georganiseerd door Nachtschade en Thelovegodsmiles, in samenwerking met Graydancer en een heel goede groep vrijwilligers.
Een unconference is een dag in het teken van kennisuitwisseling, tussen iedereen die wil, zonder vooropgesteld programma. Een kinky unconference is nóg beter: dan gaat het namelijk allemaal over kink. En dat is toch wel ons favoriete onderwerp.

Bij de start van de dag kon iedereen

workshops en gesprekken voorstellen, en deze op de tijdlijn op de muur plakken. Je hoeft niet een specialist te zijn om een workshop voor te stellen, het kan ook zijn dat je er juist iets van wil leren, als je maar gepassioneerd bent over het onderwerp.

Hans en ik begonnen de dag met een workshop Discipline, hebben een combinatie bijgewoond van de workshops “je hoeft niet bang te zijn van de single tail” en “single tails en andere zwepen”.
En daarna waren wij aan de beurt met onze Workshop. Wij hadden ervoor gekozen om onze workshop “Kinky Seks Tips!” als basis te nemen. In deze workshop bepaalt het publiek namelijk zelf welke onderwerpen aan bod komen, en dat vonden we wel bij een unconference passen.
Het was lekker druk! Dat kwam waarschijnlijk doordat we op de aankondiging hadden gezet “met vieze plaatjes!” 😉 Het was een heel gezellig driekwartiertje van kontneuken, rimmen, klysma’s, pijpen, swingen… en toen was de tijd om.

Het was een geweldige dag die uitblonk in wederzijds respect, er was ruimte voor lief doen en voor gemeen doen, voor actie en voor rust (er was ook een introverts room).

Na de afsluiting waarbij iedereen die wilde nog even zijn zegje kwijt kon.
Een leuke quote: “Ik heb een hoop PowerPoint presentaties gezien, maar nog nooit met het woord rimmen er in!”
Een meisje vertelde hoe ze had getwijfeld of ze een workshop zou geven (ik ben pas 21, wat kan ik andere mensen nou vertellen), het gedaan had en dat het heel gaaf geworden was.

’s Avonds werd er gegeten en was het tijd voor een speelfeest. Een paar mensen bleven slapen op het feest.

Zondag was er brunch. Ik heb nog nooit zulke leuke combinaties gezien van kimono, jarretellen en pumps.
De pannenkoeken die Graydancer bakte waren fantastisch. Pannenkoeken met whisky, en daarna pannenkoeken met spekkies. Net wat er voorhanden was. En dat allemaal met een kilt aan.

Het was een fantastische unconference met een verdrietige boodschap: volgend jaar gaan Lotte en Erik het niet meer organiseren omdat zij dan andere dingen hebben.
Maar ook een heel vrolijke boodschap:

Volgend jaar organiseren wij de Kinky Unconference!!

image
Tot volgend jaar!
image
Pannenkoeken met spekkie
image
Graydancer bakt pannenkoeken

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.