Klemmen zijn gemeen! (deel 1)

Klemmen zijn gemeen! (deel 1)

Nipple Clamps……. maar dat hoeft op zich niet vervelend te zijn 😉
Natuurlijk is het sterk afhankelijk van wat voor klemmen je gebruikt, waar op het lichaam je ze zet, en hoe lang je ze laat zitten.

Hieronder leggen we je uit waar je op kan letten om het gewenste effect voor elkaar te krijgen. Want veel mensen weten uit ervaring: klemmen kunnen heeeeel gemeen zijn!


Herkennen of een klem meer of minder pijn zal doen
Een klem test je op dat dunne velletje tussen je wijsvinger je je duim. Het is niet een gevoelig velletje, en wel lekker dun. Als je er verschillende klemmen op zet, kun je leren inschatten of het een erg pijnlijke klem is of een meevaller. En of de klem er met veel of weinig trekkracht vanaf schiet.
Natuurlijk er de klemkracht. Ik weet niet of dat een officiële term is, maar we bedoelen ermee hoe stevig de klem de kaken op elkaar houdt. Hoe steviger, hoe pijnlijker.
Je hebt ook klemmen die verstelbaar zijn. Dan zit er bijvoorbeeld een schroefje die de klem verder open zet wanneer je er aan draait. Dan staat er minder spanning op de klem, en dat betekent minder pijn.
De breedte van een klem maakt ook veel uit. Een brede platte klem verdeelt de druk over een groter oppervlak, en is daarmee minder pijnlijk dan een vergelijkbare, maar erg smalle klem.
En een klem met tandjes doet veel meer zeer dan een klem met een glad oppervlak. Het scheelt enorm!

Waar kan je klemmen zetten?
Er zijn heel veel plekken waar je een klem kan zetten. Vaak gaan mensen voor de gevoelige plekjes, zoals tepels, schaamlippen, balzak. Maar heb je wel eens overwogen om een klem te zetten op een oorlel, onderlip, tong, neusvleugel of -tussenschot, wenkbrauw, rug, buik, benen, armen, vingers, en als iemand er genoeg van heeft: op de voorhuid. En vervolgens iemand een erectie bezorgen. Leuke dingen! ~grijns~
Je kunt een smalle klem ook achter de tepel zetten, als je even aan de tepel trekt. Dit scheelt enorm in hoeveel zeer het doet. Het scheelt ook bij gepiercete tepels. Bij een piercing (waar dan ook) wordt je velletje tussen de piercing en de klem samengedrukt, en dit kan extra pijn geven.

Waar beter niet?
Knieholte, elleboogplooi, okselholte, liezen, en op pezen zoals je achillespees in je enkel, littekenweefsel en andere plekjes zoals moedervlekken, bultjes, etc.

Stay tuned
In de volgende blogpost gaan we het hebben over
– Klemmen erop zetten
– Klemmen eraf halen
– Creatief met klem
Hou ons in de gaten!

2 gedachtes over “Klemmen zijn gemeen! (deel 1)

  1. Reeds vooraf bedankt voor deze nuttige info 😉
    Greetz
    Jimmys Ropes Art

    Like

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.