Klemmen zijn gemeen! (deel 2)

Klemmen zijn gemeen! (deel 2)

In het eerste deel van Klemmen zijn gemeen! hebben we het gehad over hoe je kan herkennen of een klem erg pijnlijk is of juist niet, en waar je ze kan zetten. Vandaag verder met gemenigheid 🙂

Een klem erop zetten
Zorg ervoor dat het velletje dat je te pakken hebt niet te klein is. Hoe minder vel er tussen de klem zit, hoe meer dat velletje te verduren krijgt. Want die klem, die klemt wel!
De techniek is simpel: trek een velletje omhoog en zet de klem erop. Eigenlijk. Je kunt meerdere klemmen achter elkaar zetten, staat ook nog vrolijk 😉

Let op met glijmiddel: als de huid glad is, of jouw vingers zijn glad, kan een klem onbedoeld wegschieten. Ouch!

Een klem eraf halen
Timing is cruciaal. Wanneer je

een klem op de huid plaatst, wordt het bloed voor een groot deel uit de huid geduwd. Je ziet de huid vaak ook witter worden. Als dit gebeurt, doet dat zeer. Als het eenmaal gebeurd is, dus na een tijdje, voel je het niet meer. Maar die klem zit er nog! En het effect wordt steeds groter, ook al voel je dat niet echt. Wanneer je de klem er af haalt, stroomt het bloed weer terug, en daarmee het gevoel. Ineens. En dit doet pijn! Hoe langer je een klem laat zitten, des te pijnlijker het afhalen is. Hoe lang, dat verschilt sterk per persoon. Kan 20 seconden zijn, kan 2 minuten zijn, etc.
Daarom wil je ook altijd voor een orgasme alvast die klemmen er af halen. Als je al weer aan het uitrusten bent, en die klem moet er nog af… dat is niet fijn.
Mocht een klem per ongeluk teveel zeer doen bij het afhalen, dan helpt het om te knijpen of te duwen met je vingers op de zere plek. En dan heel langzaam loslaten, zodat het bloed langzaam terugstroomt en niet ineens.

Als je een klem eraf trekt of slaat, zonder hem eerst open te knijpen, doet dat heel veel zeer. De klem zet dan namelijk op het laatst alle klemkracht op een piepklein velletje. En dat is pijnlijk. Dit kan best de bedoeling zijn hoor, maar let erop dat het niet per ongeluk gebeurt. Het is nog veel erger wanneer een klem op het laatst nog blijft hangen ook. Op dat piepkleine velletje.

Creatief met klem
Je kunt allerlei creatieve dingen met klemmen, variërend van vrolijk tot gemeen.
Je kunt bijvoorbeeld een vibrator tegen de klemmen houden.
Je kunt aan of om de klemmen dun touw of linten vastmaken. En dan kun je daar natuurlijk een beetje mee spelen. Je kunt dreigen dat je de klemmen aan het touw er in één keer van af rukt. Dit kan je ook doen, doet heel veel zeer.
En als je daar nou van houdt, kun je ook met een zweep klemmen van een lijf af slaan. Ouch!
Misschien heb je wel eens een stel klemmen gezien met een kettinkje ertussen. Dit kettinkje zorgt voor extra gewicht aan de klemmen, en ook extra beweging.

Stel je dit voor. Je neemt een stel klemmen die geschikt zijn voor de tepels van -bijvoorbeeld- jouw sub. Met een kettinkje ertussen, dat lang genoeg is om het dan in de mond van je sub te stoppen. Mooi plaatje? Moet je nu je sub eens pijn doen of kietelen, en kijken of het lukt om de mond dicht te houden. Want als het kettinkje valt…. Ouch! 🙂
Iemand laten kruipen met zulke klemmen is ook erg leuk. Ehhh… gemeen. Omdat het kettinkje dan bungelt en dit geeft interessante vibes door. Kan iemand even een gewichtje aangegeven?

Een gedachte over “Klemmen zijn gemeen! (deel 2)

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.