workshop Doktertje Spelen – Medical Play

workshop Doktertje Spelen – Medical Play

NurseOp zondag 23 november geven wij een interessante nieuwe workshop:

Doktertje spelen – medical play

Het is een workshop voor alle liefhebbers van kink spel met een knipoog naar het medische. Dus als je van medisch rollenspel houdt (doktersbezoek, lichamelijk onderzoek, etc), als je houdt van medische handelingen en spullen (naalden, catheters, slangen, mondmaskers, etc) of je allebei leuk vindt: kom langs.

Tijdens de workshop presenteren we je echte medische kennis aangevuld met fantasie. Bijvoorbeeld: hoe doe je een lichamelijk onderzoek – maar dan net een beetje kinky. Of: hoe gebruik je een anesthesiemasker – voor breathplay. Hoe gebruik je een speculum – maar dan lekker. Hoe meet je op een fantasie-realistische manier de rekbaarheid van de tepels van een patiënt, wat kun je allemaal met een wattenstaafje, hoe doe je een pijn-prikkel onderzoek…. etc. Al die dingen die in een echte kliniek eigenlijk nooit gebeuren 😉

De presentatoren

Deze workshop wordt gegeven door QT van Kink Info, die heel veel fantasie en ervaring heeft met (medisch) rollenspel, samen met een gastspreker speciaal voor deze workshop: een gediplomeerd en praktiserend arts. Zij kan precies vertellen hoe je bepaalde medische handelingen uitvoert en hoe je dit veilig doet.

De workshop vindt plaats op zondagmiddag 23 november, in een besloten ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam centrum. Een bezoek aan Mister B is sowieso de moeite waard, want zij verkopen veel kinky en ook medical toys. Bezoekers van de workshop krijgen die dag 10% korting op hun Mister B aankopen.

Heb je nog vragen: neem contact met ons op. Een ticket is € 30,- per persoon. Wil je weten hoe je een ticket koopt? Lees hier meer.

Een gedachte over “workshop Doktertje Spelen – Medical Play

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.