Trekken aan mijn haar… Wel geil… Maar… #tips

Trekken aan mijn haar… Wel geil… Maar… #tips

Hangen aan het haar

Vraag:

Ik heb een “probleempje” en ik dacht wie weet dat beter dan jij..
Hoe kan je aan iemands haar trekken tijdens seks zonder dat diegene er 2 dagen later nog enorme dooie plukken uit kamt…
(nog even en ik heb geen haar meer over)

Antwoord:

Van te voren millimeteren is natuurlijk een optie… of iemand een ander houvast geven aan iets als een hoofd-harnasje of een halsband?

Dat is natuurlijk best een aardige oplossing als je extensions hebt. Want dan hebben de volgende tips waarschijnlijk allemaal geen zin.
Maar dit zal niet zijn waar jullie naar op zoek waren. Je zoekt vast meer kennis en de how-to’s…
Dus laat dit volgende stukje even aan jouw partner lezen:


Hoe trek je verantwoord aan iemands haren in the heat of the moment?

Het haar boven op het hoofd zit aan andere huid dan de haren in de nek. En het is juist het nekhaar dat je moet hebben. Dat zit gewoon beter vast.. En verder geldt de spijkerbed truuk. Als je op een bed met een spijker gaat liggen dan heb je dus gewoon één spijker in je rug. Ga op een bed met 250 spijkers liggen en door hun aantal verdelen ze de druk en lig je relatief schadeloos.
Het zelfde geldt voor trek: als je aan een haar trekt dan trek je ‘m er zo uit. Trek aan 1000 haren en je kan ze er niet zo makkelijk uit trekken.

De circusact waarbij een dame aan een vlecht wordt opgetakeld en heen-en-weer slingerend kunstjes doet, die houdt rekening met deze twee dingen.

Pak het nekhaar en pak een hoop nekhaar tegelijk even hard!

Aan het plaatje zie je al dat er duidelijk ook haar vanuit de nek is meegenomen. En bij het maken van de staart is er dus goed op gelet dat alle haren op hetzelfde moment op lengte komen zodat je aan een hele grote bos haren trekt en niet aan slechts  een paar.

Dus als jij het lekker vindt als je hoofd achterover getrokken wordt aan je haren dan moet degene die dat doet jouw haar ook vanuit de nek pakken:

Glijd met je vingers langs de nek omhoog en pak dan een grote(!) bos haar vast. Pak dat haar ook stevig vast zodat het niet tussen je vingers wegglijdt. Pak die haren dicht bij de hoofdhuid of eventueel kan je de hele pluk ook een keer om je wijsvinger en je middelvinger draaien zodat je er een meer gelijkmatige grip op hebt.

En als je er dan aan trekt, trek dan op zo’n manier dat je aan al die haren even hard trekt.

Dan blijft natuurlijk altijd dat je alles stuk kunt krijgen aan een menselijk lichaam, dus ook de haardos. Als jij aan de haren van je vriend(in) wilt trekken doe het dan zo dat je dat ook in de toekomst kunt blijven doen…

…en het kan natuurlijk altijd zijn dat jouw haren heel gevoelig zijn, snel breken of dat je erg dun haar hebt waardoor het bosje nooit groot genoeg is om de trek op te kunnen vangen… Tja, dan is haartrekken gewoon niks voor jou. Maar als het aan zijn (haar?) techniek ligt dan is het misschien verstandig om even dit stukje te laten lezen want zoals je weet van elders op je lichaam: haar dat je afscheert dat groeit beter terug dan ehhh… waxen zal ik maar zeggen.
Dus als je ‘m verder gewoon z’n gang laat gaan dan is dit natuurlijk een probleem dat zichzelf oplost (omdat er geen haar meer over is). Maar als je haar je lief is dan zou ik hem toch echt uitleggen dat ie iets bij moet leren. En waarom zou je dat niet een beetje met ‘m oefenen. We hebben altijd het idee dat we die dingen zo maar goed moeten kunnen. Maar mogelijk ben jij ook wel degene die hem het beste kan instrueren. “Kijk, als je me nou zus-en-zo bij m’n haar pakt dan wordt ik zó willig”… dat zijn lessen die de meeste mensen wel willen leren. Misschien is ook een andere lekkere pijnlijke prikkel trouwens wel veel lekkerder voor je dan haren epileren. Daar zou je ook eens mee kunnen experimenteren?
En anders… is millimeteren waarschijnlijk toch echt de beste oplossing. 😉

Veel plezier met elkaar!

Voor andere tips en plezier. Kijk eens naar onze workshops of stel een vraag!

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.