DOMINATRIX BDSM Workshop Lounge by KINK INFO

DOMINATRIX BDSM Workshop Lounge by KINK INFO

Dominatrix BDSM workshop lounge by Kink Info

Voor een voortijdig(!) kijkje:
Dominatrix BDSM workshop-lounge by Kink Info

Zaterdag 14 November 2015, 12:30 – 16:30
BDSM Workshop Lounge hosted by KINK INFO
Special guests: Mrs Hibiki and Ropemarks
in de Beachclub Lounge
15,= (early birds)


DOMINATRIX is ooit begonnen als een (letterlijk) underground fetish feest in de catacomben onder het Utrechtse stadhuis en het is gegroeid tot een evenement met wereldfaam. Daardoor hebben een aantal BDSM-ers in Nederland het gevoel gekregen dat daar geen ruimte meer zou zijn voor BDSM. Volledig onterecht eigenlijk. Het is altijd een feest geweest dat ruime aandacht had voor het opzetten van een play-area met veel verschillende speeltoestellen. Internationale bezoekers weten dat: behalve internationaal bekende modellen als bijvoorbeeld Sister Sinister, Kay Morgan & Dani Divine zijn er een groot aantal bezoekers uit Engeland en Duitsland te vinden in de play-areas en in de private parties die plaats vinden in het hotel dat de uitvalsbasis vormt voor dit feest.

Juist om DOMINATRIX een warme deken te laten zijn waar iedereen binnen de fetish & BDSM scene zich thuis kan voelen en omdat we terugdenken aan de oorsprong waar bezoekers met hun speelkoffer de party binnen kwamen. De sfeer waarin slaven met een lichte beving van nervositeit dachten aan de verschillende zwepen en speeltjes die daarin zaten, gedachten over welke daarvan vanavond waarschijnlijk gebruikt zouden gaan worden, …of door wie allemaal.

Om zowel de ervaren als de beginnende BDSM-er nog meer van dienst te zijn en het BDSM-gehalte van dit feest te verhogen is er samenwerking met Mrs. Manita voor de invulling van de vrijdag avond en voor de zaterdagmiddag is er na de brunch de

DOMINATRIX BDSM Workshop Lounge

gehost KINK INFO

We zijn volop bezig met het vaststellen van een interessant programma. Maar we willlen al wel vast verklappen dat het Japanse fetish model & full time Meesteres Mrs Hibiki (het flyer model van deze 2015 editie) in samenwerking met Ropemarks een mooie workshop gaan geven over “bondage in BDSM-play”.

In de BDSM workshop lounge hebben we een middag vol verschillende workshops op BDSM-gebied. Je hebt de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen aan de instructors en er zal ook voldoende ruimte zijn om zelf te oefenen en uit te proberen.

Voorlopige programma onderdelen

Zaterdag 14 November 2015, 12:30 – 17:00

De zaal is open vanaf 12:00 zodat je de mogelijkheid hebt om met elkaar en met de instructors kennis te maken.

De Japanse meesteres Hibiki geeft samen met Ropemarks een bijzondere masterclass in Japanse bondage. Tijdens deze masterclass is er Nederlandse uitleg.
Andere workshops zullen gaan over spanking en zwepen, over gebruik van het spelmateriaal zoals we dat uit de BDSM-play area van DOMINATRIX kennen, informatie voor beginners, enzovoort enzovoort.

Voor wie een voortijdig(!) kijkje wil hebben op de eerste ideeën, zie:
Dominatrix BDSM workshop-lounge by Kink Info

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.