Terminal-F: eye-candy

Terminal-F: eye-candy

kinkaware_terminal-f

Als je dus gewoon een klein beetje bent zoals ik dan vind je het niet echt erg om te kijken naar mooie vrouwen gekleed in latex en leather en lace. Als dat niet je ding is, laat deze post dan verder aan je voorbij gaan
Maar het nieuwtje is dat de zes Europese fetish topmodellen Kay Morgan, Lotte Groeneweg, Madmoiselle Peachy, Psylocke, Sister Sinister, Starfucked(in alfabetische volgorde) samen zijn gaan werken om http://www.Terminal-F.com te creëren.

En natuurlijk hebben die vrouwen net als jij een huur en de noodzaak om te eten (geloof me: het leven van een fetish-model is niet zo luxueus als het eruit ziet, ze werken echt hard voor hun geld). En met dit nieuwe project doen een paar van de meest professionele Europese supermodellen een poging om hun publiek te bereiken op een nieuwe manier.

Het is een site waar je hun gezamenlijke werk op het gebied van fetish-fotografie kunt bewonderen, downloaden, waar je kalenders en prints kunt kopen met ‘F-munten’ (waar zou die ‘F’ toch voor staan?) 😉
Gast-fotografen en gastmodellen zullen ook regelmatig worden gevraagd om mee te doen.

Oh en mocht je het concept van F-munten moeilijk vinden, Sister Sinister heeft gister een kleine handleiding* op facebook gezet over hoe deze site te gebruiken.

Mijn persoonlijke bescheiden mening? Kudo’s voor ze!
Dus mensen die graag genieten van schoonheid (in een beetje een fetish verpakking), ik kan alleen maar adviseren: neem een kijkje!

www.Terminal-F.com
kinkaware_terminal-f


Postscriptum – Alleen nog dit weekend –

Dit weekend hebben ze een speciale aanbieding voor iedereen die een abonnement krijgt. Je krijgt een gratis afdruk van uw favoriete model te krijgen, en ze hebben ook nog een enkel model abonnement op een lagere prijs. Dus het weekend is niet zo lang meer: een kijkje nemen.
kinkinfo_terminalf_kay-morgan

kinkinfo_terminalf_lotte

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.