Terugkijken op gisterenavond

Terugkijken op gisterenavond

op de 1e (all gender) play party

Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpgHet is misschien even wennen voor mensen: een feestje aan het einde van de middag, het begin van de avond. Sommige mensen misten afterparty, andere mensen hadden hun afterparty zelf georganiseerd :-), weer andere mensen waren blij dat de kinderoppas niet zo lang door betaald hoefde te worden vandaag.

Maar het was hartstikke leuk om met een stel actieve kinksters te spelen, wat te seksen en te kletsen in the Eagle.
Los van elkaar hoorde ik van een paar vrouwen dat ze er echt van genoten om de sfeer van geiligheid te proeven in een ‘homo-tent’. Precies wat we voor ogen hadden! Lekker gruizig, do as you please (and in doing so: please).
We hebben wat kleine veranderingen aangebracht. Zo was er een prachtige roze WC-bril op het stalen toilet (als metafoor vond ik dat een prachtig beeld) en de aankleding wat bijgewerkt (met een “dank je” aan de gastvrije staf).

We hadden ook goeie rope neer gelegd om te laten gebruiken voor bondage door onze bezoekers. Een plek met zo veel hangpunten smeekt gewoon om bondage en suspensions.
Er waren zwepen om te gebruiken voor mensen die eens met iets anders wilden slaan. Meiden die ècht uit haalden op elkaar met de zweep… hoorbaar.Iemand had z’n shock dog collar uitgeleend aan een koppeltje (wat overigens echt een ont-zet-tend brede grijns veroorzaakte bij de Dominant van dat koppel… ik weet wat z’n volgende verjaarscadeautje wordt).
Stevige speeltoestellen werden op stevigheid getest (echt zelden zo’n spagaat gezien).
We hebben een vacuüm bed neergelegd dat je zelf kon proberen dus er hing een lekker gemoedelijk “do it!”-sfeertje. Ik heb mensen naar beneden zien verdwijnen om ze pas aan het einde van de middag weer terug te zien. Kortom, ik ben benieuwd naar de volgende party die op 12 augustus.

www.ready2kink.nl


Kaartverkoop

Je kunt nu hier* online tickets kopen

Wil jij een plekje op de emaillijst?


Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.