Voordat je nou gaan shoppen: check eerst even www.Tesstesst.nl

Voordat je nou gaan shoppen: check eerst even www.Tesstesst.nl

Laten we duidelijk zijn. Seks is leuk maar soms ook wel prijzig. Als je kijkt wat je aan seksspeeltjes kwijt bent zo over de jaren… en als helemaal als je dan kijkt naar wat er ongebruikt achterin een la beland…
Dus juist omdat Kinkinfo ook probeert om betaalbaar te blijven geef ik je de tip: vóór dat je nou geld gaat uitgeven aan je -soms toch best prijzige- seksxtoys… kijk eerst eens even op:

https://www.tesstesst.nl/

Kink info over TessTest

Ik ken Tess inmiddels al een poosje en zij is in mijn ogen één van de eerste ‘nerds’ op het gebied van sextoys. Ze weet wat er werkt en hoe of dat het werkt en zij kan je goede adviezen geven.
Dat is haar werk en daar is ze goed in. En net als een goede kledingzaak niet zal proberen om je van alles aan te smeren… Je kent dat wel: “Oh nee hoor dat loopt best nog een beetje uit… oh nee, ik bedoel na één keer wassen iets krimpt en dan is het precies op maat”.

Dat is dus niet haar stijl. Ze gaat ervan uit dat je wel weer terugkomt als zij je zinnig advies heeft gegeven. Om goedkoper uit te zijn, om iets aan te schaffen wat beter bij je past of omdat je beter even iets meer uit kan geven en dat je er dan ook echt blij mee bent in plaats van zo’n aanschaf van nog weer een speeltje dat je uiteindelijk na een paar jaar pas weer achterin de la terugvindt.

Daarom is zij ook deze site begonnen, omdat zij -en ook haar man en vriend(inn)en- het ook zelf echt leuk vinden om dingen uit te proberen. En… omdat zij het leuk vindt om er over te schrijven.

Sekstoys, seksfeestjes, BDSM-gear… Tesstesst.nl is zich aan het ontwikkelen tot een forum waar je vragen kunt stellen en ervaringen uit kunt wisselen.

Wil je meer weten? Neem dan zelf even contact* met haar op dan kan zij kijken wat ze voor je kan doen.

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.