We hebben 8 september weer een mean party

We hebben 8 september weer een mean party

Zat. 8 Sept. van 17:00-22:30 is er weer een R2K-allgender (play party) in the Eagle.

the MeantimeIedereen harstikke bedankt voor de vorige keren. Want wow dat waren weer echt heeeerlijke feestjes!

Ik denk dat de “R2K-parties” van Puppeteer en Kinkinfo wel laten zien dat er behoefte is aan een relaxed feestje waar eigenlijk bijna alles wel mogelijk is… een feestje waar mensen hard geslagen worden, en seksueel hard gebruikt, waar kan worden gepraat en gelachen, waar bondage gebeurt op alle niveaus en verdiepingen… en waar mensen zonder respect wèl worden aangesproken op hun gedrag.

Want dat vond ik dus echt te gek om te horen:
Ik zeg altijd tegen nieuwe gasten “als er èrgens iets gebeurt dat je een niet-OK gevoel geeft, ZEG het dan als-je-blieft gelijk tegen me! Dan kan ik mensen aanspreken op de 2 regels.” (ook al is dat de afgelopen feestjes misschien maar een keer of drie gebeurd)…
Maar wat ik dus te gek vond om te horen was dat ik achteraf hoorde dat iemand toch ongevraagd aan iemand anders zat. En dat vervolgens één van de andere gasten ‘m helder vertelde: “Er kan hier van alles… ALS je er respectvol om vraagt!”
Als je als organisator hoort dat jouw regels (Alle fun kan, maar met “Respect” & “Vraag tevoren”) worden gehandhaafd door jouw gasten, dan weet je dat je een leuk feestje organiseert.
😀


internationaal maarliefst

R2K-theMeantime.jpgEn als je kijkt naar het afgelopen feestje… With fab visitors from Schotland, Duitsland en Canada (the ones I heard of), met een aantal mannen en vrouwen die voor het eerst op een feestje kwamen en die daarvan genoten hebben en het een relaxed feestje vonden, met de vurigheid van D_Moon_, met de tractatie van vier billen naast elkaar terwijl je een cane en een pollepel in je handen hebt, met drankjes en met tosti’s en vooral met leuke mensen die zich niet bekeken voelen als zij seksueel genieten en anderen die een vriendelijke wanker gewoon vragen om daarmee op te houden zolang hij naar ze keek (de regel is” “éérst vragen” en ook aftrekken op het plaatje van mensen die neuken, dat doe je dus mèt die mensen die neuken… éérst vragen dus! …en “uhhh… Nou, nee” is ook een uitstekend antwoord).

Iedereen harstikke bedankt.
tot ziens op [Kinkinfo agenda] voor het volgende feestje en andere zaken…

[8 september theMeantime]

P.S.
Mocht je het nou gemist hebben of mocht je geen zin hebben om op de agenda te kijken…

[Kinkinfo agenda] voor het volgende feestje en andere zaken…
[Maar bestel hier je kaartje voor R2K op 8 september]

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.