Bondage for Pervs

Bondage for Pervs

Op 10 november hebben we een workshop in combinatie met een play-party.
twee uur voor het begin van “the Meantime” (an all-gender BDSM-positive, sex-positive play party).
Een mooi begin van een play-party -dachten wij- is een workshop “bondage voor pervs”. En wie kunnen we dat beter laten geven dan door een van rigger die het liefst knoopt in de “semenawa”-stijl. Het is een vorm met simpele en effectieve bondages waarbij juist (psychologisch) het spel middels bondage dat tussen de rigger en de bunny speelt meer centraal staat i.p.v. de bondage an sich. 🙂
Shitsurei gaat voorop in deze reeks van ‘party-workshops’ van Kinkinfo. Want jullie kaartjes laten je niet alleen van de workshop genieten maar je kunt in één keer door met de dingen die je net geleerd hebt in een playparty (beide zijn in de prijs van de kaartjes opgenomen).

Méér info: Party-Workshop: Bondage for Pervs (semenawa)
Tickets: Billetto: Bondage (semenawa-style) Tickets


Bondage for Pervs

“Semenawa”-stijl.
Letterlijk vertaald: “torture/tormenting rope”.
Het is stijl met de focus op fysiek èn mentaal ongemak. Dus dat is bondage met de nadruk op de lust van de rigger, die geniet van de lust van de bunny en de schaamte daar over, het genieten van de verschillende vormen van pijn die je middels bondage kunt geven.

Een workshop op het snijvlak van seks, sadisme en bondage. Degelijke bondage zonder langdurig macrameeën waardoor je mensen prettige pijn kunt geven en waarin je ze ook seksueel fijn kunt uitputten…

Bruikbare predicament bondages

“Bruikbare bondages” zijn niet al te moeilijk en zijn dus snel aan te brengen. Ze zijn toepasbaar maar moeten ook wat langer langer vol te houden zijn door het ‘slachtoffer’. Want je wil niet dat je nèt voor een orgasme ineens alles los moet maken omdat iemand z’n handen niet meer voelt, ofzo. Je wilt de pijn zien op iemands gezicht maar je hebt dan ècht geen zin in risico’s op de bekende rope blessures. En de houdingen waarin je iemand vastlegt, die moeten praktisch zijn als het op verder spelen en seksen aankomt.

Natuurlijk gaan we net iets ‘verder’ in de presentatie van deze workshop. Dat zijn dingen waaraan jij mee kan doen, niet dat het moet!
Niks moet, er kàn veel.

Shitsurei -gerelateerd aan Rope lounge- en het ropemodel Door geven samen deze workshop voor Kinkinfo.

De workshop is vooral gericht op beginners maar kan voor als ook voor meer gevorderden interessant zijn. Het is een workshop voor mensen die wel geïnteresseerd zijn in bondage maar niet zozeer in ingewikkelde patronen of moeilijke suspensies maar meer geïnteresseerd zijn in praktische simpele bondages die vooral gericht zijn op spel. Natuurlijk zullen we eerst een aantal basistechnieken uitleggen. Dan kunnen we daarna ingaan op de toepassing en mogelijkheden daarvan. Want -als gezegd- “semenawa” gaat over in principe simpele bondages die snel aan te brengen zijn en die kwa vorm en positie van lichaam heel effectief zijn en die vervolgens in veel méér richtingen kunnen worden uitgebreid en opgevoerd, ook met bijvoorbeeld een dildo en/of analhook.

Voorwaarden voor deze workshop zijn:

 • een knoop partner is natuurlijk wel ècht iets dat nodig is. Daarom doen we deze workshops in principe alleen voor koppels. Dat kunnen ook oefenkoppels zijn die het OK vinden om ook wat verder te gaan in hun spel.
 • Neem per koppel je eigen touw mee: minimaal 4 stuks van 8 meter (als je -nog- geen rope hebt laat het ons dan ruim tevoren weten, dan kunnen we kijken of we er eeen mouw aan kunnen passen)
 • Als je wilt, neem dan ook een eigen blinddoek mee.

De workshop begint om 14:30 uur en duurt zo’n 2,5-3 uur. Rond 17:00u beginnen de eerste mensen binnen te druppelen. Wij verwachten rond die tijd nog wat vragen af te ronden.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Méér info: Party-Workshop: Bondage for Pervs (semenawa)
Tickets: Billetto: Bondage (semenawa-style) Tickets

3 gedachtes over “Bondage for Pervs

 1. Hallo Hans,

  10 november wil ik graag bij de workshop bondage for pevs zijn, samen met mijn slaaf.

  Als ik het goed heb begrepen begint het om 15:00 uur.

  Waar is het en hoe duur is het?

  Met vriendelijke groet,

  SaMantha

  Like

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.