Ropelounge Amsterdam / Amersfoort

Ropelounge Amsterdam / Amersfoort

Altijd al willen weten hoe je veilig iemand in de knoop legt met touw? Of lijkt/vindt je het fijn om vastgebonden te worden? Snappen wij!

In Nederland worden op een aantal plekken workshops en bijeenkomsten georganiseerd waar je kennis kan maken en meer te leren over touwbondage als kunstvorm, waarvan Shibari/Kinbaku (Japanse touwbondage) de meest bekende stijl is.

In Amsterdam en Amersfoort organiseert RopeLounge workshops, cursussen en oefenmiddagen waarin geïnteresseerden van alle niveau’s op een laagdrempelige manier de ruimte hebben om te oefenen, naar elkaar te kijken en van elkaar te leren. Zo’n middag wordt een Peer Rope genoemd. Of je een partner hebt of niet, al jaren aan bondage doet of nu eindelijke eens kennis wilt maken, iedereen is welkom! Als je nog geen touw hebt, kunnen we je het lenen.

Wil je meer informatie, ben je gewoon benieuwd en wil je een keer langskomen?
Stuur een berichtje naar ropelounge@gmail.com

Elke vierde zondag van de maand is van 11 uur tot 13 uur een (absolute) beginner workshop waarin je de basisbeginselen leert om veilig aan de slag te kunnen. Vanaf 13:30 start de Peer Rope, waarbij ook anderen welkom zijn om vrij te knopen. Hier zijn suspensiepunten beschikbaar voor de ervaren knopers. Tevens worden twee cursussen voor beginners en gevorderden gegeven waarbij verder ingegaan wordt op de verschillende aspecten van Japanse Bondage.

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.