Over onze workshops

Over onze workshops

Click for English

Wij geven om de paar weken een workshop over BDSM en/of kink, en daarnaast privé workshops op aanvraag. Sommige workshops zijn voornamelijk uitleg en bij andere workshops heb je de gelegenheid om onder begeleiding te oefenen.

Open workshops en privé workshops

Kijk hier boven in het menu onder Open workshops voor alle workshops waar je een ticket voor kan kopen. Of bekijk de mogelijkheden van een Privé workshop voor bijvoorbeeld een stel, een groep of vereniging.

Reacties waar je het voor doet: 🙂
“Leuk, gelukkig organiseren jullie dit weer. Wij zijn heel beginnend maar heel nieuwsgierig, wij komen!”

In de Kink Info Workshops willen wij op verantwoorde wijze informatie geven over kink. Geen boekenwijsheid, geen flauwe dekmantels voor seks (hoewel onze verantwoordelijkheid natuurlijk wel ophoudt als de workshop is afgelopen) 😉 maar verantwoorde workshops.

Leuk gebracht, zonder veroordeling, gebaseerd op ervaring en gericht op kennis en kunde, op praktische en communicatieve vaardigheden. De privé workshops worden meestal gegeven in Amsterdam, altijd in een besloten ruimte.

Waarom?
Gewoon omdat we het belangrijk  vinden dat er open gesproken kan worden over seksuele onderwerpen. Omdat we niet denken “dat seks de vijand is”, maar omdat we denken dat seks  leuker wordt en dat er minder kans is op grensoverschrijdingen en pijnlijke misverstanden als je er over kunt praten.
Om naast al de opgehypte verhalen over de excessen en de goedkope presentaties op TV ook info te geven waar je echt iets mee kunt. We geven degelijke informatie en bespreken how-to’s waarbij gelachen kan worden zonder lacherig te hoeven worden, waarbij het over geile onderwerpen kan gaan zonder dat het geil hoeft te worden … dat kan immers veel leuker thuis ;-).