Spanking positions (11 stuks maar liefst)

Spanking positions (11 stuks maar liefst)

Kink Info Workshop Massage en Spanking
Meer inspiratie voor handposities en technieken? Zie de Kinkinfo workshop Massage en spanking

Ik dacht dat ik ze allemaal wel zo’n beetje kende… Maar helaas pindakaas voor mijn ego;-) , toen ik ze zo allemaal op een rij zag in het artikeltje van Hermes Solenzol toen moest ik toegeven dat ik er zelf ook nog twee bij leerde.

Dus de moeite waard om even te kijken -al is het alleen al voor de leuk bijeen gevonden plaatjes die de tekst te ‘verlevendigen’-.

Maar als je het lijstje voor jezelf in het Nederlands wilt:

Hier is een lijst met

Elf billenkoek-posities:

Beschreven door Hermes Solenzol: Eleven great positions for a spanking*


1. Staand

Gewoon een klap op de kont. Doordat er niet een houding is ingenomen die de klap aankondigt kan de spankee zich wat overvallen voelen. Zorg voor consent. Pijn komt ook heftiger binnen als je er niet op voorbereid bent.


2. Onder de arm

Een rechtshandige spanker pakt de spankee om het middel met de linkerarm. Bij een smal middeltje kan je eventueel je eigen riem vasthouden als die daar stevig genoeg voor is.
Let als spanker wel op je onderrug. Een goede startpositie.


3. Buigen over …whatever

Je legt de spankee over een bureau, een tafelrand, de rugleuning van een fauteuil of een spanking bench. Of de spankee moet knielen om over de rand van het bed of de zitting van een stoel leunen.
In deze positie heb je als spanker lekker de ruimte en het is -beetje afhankelijk van eventuele scherpe randjes- waarschijnlijk redelijk comfortabel voor de spankee..


4. Over de knie (eigenlijk over de schoot)

Het klassieke pak slaag waarbij de spanker op een stoel of op de rand van het bed zit en de spankee met zijn gezicht naar beneden over zijn schoot trekt.
Normaal liggen handen en voeten op de grond, maar als de geslagene naar voren wordt geduwd, kan ze het contact van de voeten met de grond verliezen, waardoor de positie kwetsbaarder wordt. Hou rekening met het psychologische effect van deze positie die aan oude herinneringen kan raken (wat natuurlijk ook precies het leuke element ervan kan zijn).
Hou rekening dat je beide billen gelijkelijk ‘bedeelt’, de dichtstbijzijnde is wat lastiger te raken soms.


5. Over de knie/schoot met gestrekte benen

De ‘over de knie/schoot’-positie wordt veel comfortabeler als je als spanker op een bed zit met de rug ondersteund door het hoofdeinde van het bed. De spankee kan op het bed rusten, wat meer ontspannen en stabiel is. Je kan ook wat meer positioneren voor prettig slaan als spanker al is dat bij een zacht bed soms wat lastig in de knieholten. Er is wel meer ‘wiggle-room’ voor de spankee, dat kan om een paar maatregelen vragen.


6. Rijden op het bovenbeen

Dit is een variant op de ‘over de knie’-positie. De spankee gaat (bij een rechtshandige spanker) met de benen links en rechts van de linkerdij van de spanker staan die op een stoel of de rand van het bed zit. Dan buigt de spankee zich naar voren naar de spanker toe terwijl de spankee gelijk door de benen zakt. Daar door komt het bovenlichaam van de spankee naast de heupen van de spanker te liggen (een beetje als in de ‘onder de arm’ positie).
Dit is wat gênante en kwetsbare positie omdat het de benen spreidt en de anus blootstelt en je bijna gedwongen wordt op het been van de spanker te ‘rijden’ (wat het voor sommige vrouwen een geweldige positie maakt).


7. Beenvergrendeling

Dit is weer een andere variant van de ‘over de knie’-positie. Je zit als spanker op de rand van een stoel of op de rand van het bed. Maar je trekt nu de spankee over slechts één van jouw bovenbenen. Daardoor kan je de benen van de spankee vast zetten tussen jouw dijen. Een niet enorm comfortabele positie maar zeker leuk, ook als transitie.


8. Beenschaar

Deze weinig bekende positie doe je op een plat oppervlak zoals de vloer of op het bed. De spanker zit met zijn benen gestrekt en open. De spankee dwars voor de spanker met het gezicht naar beneden en met de buik over de linkerdij van de spanker. Dan legt de spanker het rechterbeen tussen de benen en over de rechterdij van de spankee, waardoor deze vast komt te zitten. De spanker kan ook de rechterdij tegen het kruis van de spankee drukken. Met een beetje onderuit zitten (steuntje in de rug van de spanker) en wat schuiven kan je de geslachtsdelen van beide partners tegen elkaar aan laten wrijven wat dit tot één van de intiemere posities maakt.


9. Zittend op of schrijlings op de spankee

De spankee ligt op de buik op de grond of over een bok of armleuning van een stoel terwijl je (op de grond) op je knieën gaat zitten met jouw knieën naast de heupen en jouw billen op de (onder)rug. Bij een lage bok of leuning ligt iemand op de buik op de bok en jij gaat met het lichaam van de spankee tussen je benen tegen de bok aan staan met je knieën. Let er op dat de spankee sterk genoeg is je te dragen.


10. Luierpositie

De spankee ligt op de rug en de spanker grijpt de enkels of knieholten vast en tilt de benen omhoog over het lichaam totdat de billen goed zichtbaar zijn. Dan kan je ook goed de uitdrukking lezen die op het gezicht voorbij komen als je klappen geeft (eerder als je het op de grond doet, minder als je het naast je op de bank laat gebeuren). Je ligt redelijk ‘opgevouwen’ als spankee, en de volledige ‘toegankelijkheid’ maakt dit ook een leuke mogelijkheid voor spanking.


11. Kruiwagenpositie

De spankee ligt op de ellebogen voor de bank waar jij als spanker zit, de taille tussen jouw benen, de knieën van de spankee naast jouw heupen. Eventueel kan je iemand nog meer naar de grond drukken door het bovenlichaam met jouw wonderbenen et omklemmen en je voeten in elkaar te haken.
De klappen zullen even moeiteloos als krachtig zijn.
Maar je moet wel rekening houden dat het lastiger is om als spanker de ‘sweet spot’ met je vingers te raken.


Het Kama Sutra gevoel

Sommige posities zo van het papier aflezen geeft misschien een beetje het gevoel dat je had toen je alle posities van de Kama Sutra voor het eerst probeerde te doen. Maar in de praktijk wijst het zich vanzelf.
En als je er eentje lastig vindt, laat het me weten, dan pas ik de beschrijving aan.

En voor de rest: veel ongemakkelijk plezier allebei 😀

Hans

Zie: Hermes Solenzol: Eleven great positions for a spanking*

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.