Meantime goes Tea-time

Meantime goes Tea-time

OK, Kinkinfo heeft twee nieuwe doelen:

  1. Mondkapjes tot nieuwe fetish maken
  2. The Eagle een beetje spekken

Dat eerste is niet moeilijk: je zorgt dat je genot beleeft terwijl iedereen om je heen mondkapjes draagt. Ik denk zelf: zo’n vijf orgasmes met een mondkapje voor en als we dat in de Eagle doen, dan begint ons eerste doel vast al een beetje 🙂

Ziedaar, de basis van het plan: de Meantime Goes Tea-time!
OK, iets meer uitleg misschien: zonder veel risico’s om ziektes op te lopen kan je best wel veel doen als je niet in de onmogelijkheden blijft hangen. Al wordt het wel anders, dat wel.

Nou kan je eigenlijk best véél doen zonder de kans op covid te vergroten. De bekende anderhalve meter en je kan een beetje binnen je eigen seksbubble blijven (daarom verkopen we kaartjes per ‘tafel’ en niet per persoon).
Je kan de omhelzingen en zoenen en rimmen achterwege laten. Als je samen naar de speelruimte gaat dan kan je de oppervlaktes schoonmaken van te voren en achteraf (dat deed je vast al, maar nu zeker). Sperma en squirt lijken niet erg Covid-besmettelijk te zijn dus gloryholes zijn misschien een goed idee?

Laat het oude idee van theMeantime los, maar we gaan gewoon dit doen de derde zondag van de maand.
Een ‘High-Tea’ met diverse soorten thee (of koffie, en hapjes. Zoet en hartig, met een cocktail misschien, met sex, met kijken en gezien worden.

mèt afstand de leukste High Tea

Lastiger zijn de regels die tegenwoordig nou eenmaal gelden voor de horeca (want die willen we ook echt wel handhaven).
Want we hebben wel te maken met een paar beperkende regels (en we willen graag dat je die goed inprent als je inschrijft).

  • Toegestaan zijn sex-bubbles van maximaal 3 personen in hun bubbel van 1,5 meter. Omdat seks maatjes en relaties meestal uit 2 of 3 personen bestaan kunnen we dus heel goed in onze eigen bubbel seks hebben.
  • In theorie is er niks beschreven over over seks. Maar dansen mag niet of alleen met mondkapje dus laten we in principe heavy breathing en seksueel wild bewegen doen mèt mondkapje 🙂
  • Roepen en rondlopen is NIET toegestaan. En zeker gezellig ‘minglen’ bij andere tafeltjes zit er dus óók gewoon echt niet in.
  • Dus als je naar de darkroom speelruimte wil voor wat meer of minder aandacht, dan even een medewerker wenken om je daar heen te begeleiden. Dan kunnen we ook een beetje oog houden op de ‘darkroom’.
  • Dus mensen mogen (begeleid) naar de darkroom 1 op 1 spelen in een hok. Maximaal 3 stelletjes, we zijn er mee bezig om te kijken of we 1 ruimte kunnen streamen op de monitoren (zonder opslag van beelden waar dan ook).

Nee, we kunnen dus niet doen wat we normaal doen op Meantime-feestjes. “Meantime goes teatime” wordt anders!

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.