Rumours and announcements

Rumours and announcements


dan zou zaterdag 10 juli 2021 om 17:00u  theMeantime -20- weer open gaan…
* helaas… *

Zo langzamerhand begint het bloed weer te vloeien, uuh kruipen waar het nu nog niet gaan kan.

Dusch…


TheMeantime wil half juli de deuren weer open gooien (tenminste.. als we weer binnen anderhalve meter van elkaar mogen komen… anders heeft het allemaal niet zo heel veel zin) >:-)
Maar dat gaan we dus volgende week meer van horen van onze regenten (eens kijken met welke voorwaarden ze nou weer gaan komen).


Kinkinfo_Karin-Jurgen-SuusDarklands is ook weer aan het openen en Karin gaat daar één van de showhosts zijn!!! (daar gaan ze blij van worden!)
Echt een aanrader voor gays en queers die van mega-festijnen houden.


Kinky Poly munches… we gaan gauw weer een kinky poly’s munch doen. Gewoon kinksters en poly’s die zin hebben om elkaar tegen te komen onder het genoegen van een drankje en een hapje. Gezellig praten en elkaar weer even aanvoelen. kijken of we dat nog niet verleerd zijn “onder de mensen komen”. Toch wel stap -1- als je uit de kast wilt komen. En toch best een waardevolle ‘meet’ voor het tegenkomen van like-minded zonder dat er nou gelijk ingewikkelde dingen zouden moeten (laat me even weten als ik je op de lijst moet zetten).


en last but not least!

Kinkinfo Workshops gaan ook weer starten. Voor de beginende Dominant (MVX) zijn er al aanvragen binnen dus dat wordt zeker één van de eersten…
Nou zijn er al wel wat andere ideeën voorbij gekomen. Maar er is natuurlijk ook wel wat rare tijd voorbij gegaan met Covid enzo…
Dus misschien zijn er ook wel nieuwe wensen of andere behoeften:
Laat me even weten wat jullie willen horen van mensen die al honderd jaar in de scene zitten 😉Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.