50 Shades of Kink

Privé workshop: “50 Shades of Kink”

Workshop voor een besloten groep
Op locatie of bij jou thuis
Theorie + (alleen indien gewenst) ’n beetje oefenen

Een veilige bijeenkomst voor de geïnteresseerden zonder enige ervaring.

SM, BDSM, kink… wat is dat eigenlijk?

De sexy situaties je ziet op televisie of leest in boeken zoals “50 shades of grey” zijn vaak sensationeel en veel te ‘mooi’ om waar te zijn. Maar wat zijn nou realistische mogelijkheden, hoe begin je, en waar ligt de grens tussen leuk & pijnlijk, spannend & griezelig, lief & onderdanig? Hans en Karin zetten met deze workshop een huiskamersfeertje neer waarin er ruimte is voor uitleg, vragen, een beetje oefenen en natuurlijk lachen en giechelen.

Onderwerpen die voorbij komen zijn: onderdanigheid, zwepen, bondage, spanking, etc. Er is aandacht voor zowel lichamelijke als psychologische aspecten en je krijgt praktische tips zodat je gelijk aan de slag kan als je dat zou willen. 😉

Een privé workshop vindt plaats bij jou thuis, of op een andere besloten locatie die jij georganisserd hebt voor deze workshop.

Een privéworkshop duurt 2,5 uur.

Je krijgt een heldere kijk op de vele mogelijkheden. Er is alle tijd om vragen te stellen. Hans & Karin houden de zaken overzichtelijk, toepasbaar, down to earth en oprecht.

Voor alle duidelijkheid: het is niet zo dat Hans & Karin langskomen met het oogmerk om jullie uitgeput op de bank achter te laten. Dat mogen jullie allemaal helemaal zèlf doen… thuis 😉

Je krijgt praktische info over HOE je dat zou kunnen bereiken: er is géén seks. De sfeer is gezellig en veilig en je hoeft je op geen enkele manier voor te bereiden.

Algemene informatie over privé workshops
Privéworkshops worden afgestemd op de groep en op de specifieke onderwerpen die de groep wil behandelen. Wij breiden een uitgebreide presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen (zoals bijvoorbeeld met zwepen) dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt 2,5 uur.

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal. Wij kunnen helpen bij het zoeken naar een geschikte zaal.

Boek ons:

2-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18 Koop TicketsNog geen datum gepland. Wanneer je geïnteresseerd bent, laat ons dat dan even weten via de contactpagna

 

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.