‘Aan de slag’ met BDSM (online workshop)

Kinkinfo_Aan_de_slag

Kinkinfo online workshop

€ 21,50 per persoon (studententarief 10,00 – tevoren even contact opnemen)

Tickets op Billetto:

We verzenden Zoom-uitnodingen een uur voor aanvang naar aanleiding van de Billetto-aanmeldingen.

> Woe. 21 oct. ’21, 19:30-22:15-ish

Locatie: ONLINE

Presentatie: Hans
Theorie + huiswerk

online

Deze workshop is online, dus je hoeft niet bang te zijn voor enge dingen. Ik werk met zoom-met-wachtkamer-functie dus je kunt vooraf je naam veranderen (privacy). We hebben zelfs al meegemaakt dat mensen met een maskertje achter hun camera zaten om niet herkend te worden en dat is helemaal OK!

De workshop voor mensen die geïnteresseerd in BDSM zijn en het zelf willen onderzoeken of die het aan hun (nog) vanilla partner willen introduceren, en voor de mensen die die er ook echt mee willen spelen maar een beetje overzicht willen over fetishes en mogelijkheden.
Wanneer jij aan geïnteresseerden wilt uitleggen hoe BDSM werkt en wat het is, dan is dit een goede optie om ze uit te nodigen als cadeautje.

Als beginner raak je makkelijk overspoeld door alle tegenstrijdige informatie over de vraag “hoe je zou ‘moeten’ BDSM-en”. En dat terwijl je vooral zelf wil doen wat er bij jou past. In deze workshop geeft Hans gedegen informatie over BDSM (met aandacht voor zowel fysieke als psychologische aspecten) en praktische tips zodat je zelf gelijk ‘aan de slag’ kan 😉

Een Domme met jarenlange ervaring: “dit geeft me ineens een lekker duidelijk overzicht!!

Privé workshops

Kink Info privé workshops

Je kunt me ook vragen om langs te komen voor het geven van een privé workshop 1-6 personen

Je leert over voorwaarden, over veiligheid, je krijgt basis technieken, tips die vaak beginnen met “weet je wat ook leuk is om te doen?” en een heldere kijk op als de mogelijkheden van BDSM. Ik hou de zaken overzichtelijk, toepasbaar, down to earth en oprecht. Het gaat in deze workshop vooral over uitleg waarmee jij zelf gelijk praktisch aan de slag kunt.

Motto van Kink-Info: we gaan hier droog oefenen, dan kan je het thuis zelf vochtig maken 😉

Algemene informatie over de workshops, wat kan je wel/niet verwachten
De workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren.

Wanneer jij zelf of samen met jouw partner op een verantwoorde manier een rappe start wilt maken op het gebied van BDSM, dan is dit een goede optie.

Andere workshops zie: workshops agenda