Alles over Zwepen

Privé Workshop – tot 4 personen
“Alles over Zwepen”

Workshop voor een besloten groep

Op locatie of bij jou thuis

Theorie + oefenen

Boek ons:

2-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18 Koop TicketsNog geen datum gepland. Wanneer je geïnteresseerd bent, laat ons dat dan even weten via de contactpagina

Intro
Deze workshop is gericht op mensen met geen enkele tot een beetje ervaring.
Onderwerpen die voorbijkomen zijn: de verschillende zwepen, technieken, lekker of pijnlijk, hoe probeer je dingen op jezelf uit, theorie vs praktijk. Daarbij is er natuurlijk is aandacht voor veiligheid, maar ook voor anatomie, verschillende huidtypes en verschillende soorten van masochisme.

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw speeltjes en dat krijg je alleen door het ook te doen. Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (zachtjes) op je eigen partner. De workshop is gericht op de praktijk dus neem zo mogelijk je eigen zwepen mee zodat je gelijk aan de slag kunt. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creeëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Na de workshop kun je met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Algemene informatie over privé workshops
Privéworkshops worden afgestemd op de groep en op de specifieke onderwerpen die de groep wil behandelen. Wij breiden een uitgebreide presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen (zoals bijvoorbeeld met zwepen) dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt 2,5 uur.

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal. Wij kunnen helpen bij het zoeken naar een geschikte zaal.

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.