Massage en spanking

Kink Info Workshop Massage en Spanking

Amsterdam
zondag 15 april 2018

13:30 – 17:00 uur
€ 40,00 per koppel
koop hier je ticket*
(opent in een nieuw venster)

Presentatie: Hans en Karin
Theorie + oefenen

Handen hebben zo veel mogelijkheden. Van strelen naar knijpen naar kloppen en slaan. Massage hoeft zich niet te beperken tot de schouders en de nek, spanking hoeft zich niet te beperken tot de bips alleen. Na een goede massage is het lichaam goed opgewarmd en klaar voor een total body spanking.

In deze workshop Massage en Spanking zullen we theoretisch en ook in de praktijk aan de slag gaan met zowel massage als met spanking en van alles dat daartussen ligt. Informatie over spieren en huid is zowel voor massage als voor spanking handig en daar zorgen we dan ook voor.

Na een stuk uitleg en een demonstratie is het tijd om te oefenen. We leren je hoe je een ontspannende massage geeft, en hoe je dit over kan laten gaan in een goede spanking.

Hans, die jaren als fysiotherapeut gewerkt heeft, zal onder andere ingaan op vragen en mogelijkheden van massage. Karin, die bekend stond om haar total body spanking sessies, zal ingaan op de mogelijkheden en veiligheidsaspecten van spanking.

Let op: voor deze workshop is het handig om iemand mee te nemen waar je op kan oefenen (daarom is de prijs ook per koppel). Want dit is echt een “hands on” workshop. Daarbij benadrukken we wel dat deze workshop weliswaar gaat intimiteit en over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshopruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een Kink Info workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda

Advertenties

2 gedachtes over “Massage en spanking

  1. Beste Lotus,

   In ieder geval niet voor maart 2014, daarna gaan we weer een nieuwe planning maken 🙂
   Omdat we nu tien verschillende workshops geven, zit er meer tijd tussen de workshops.

   Groeten,

   Karin

   Like

Opmerkingen? Vertel :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s