Needleplay voor Beginners

Kink Info workshop Needleplay voor BeginnersAmsterdam
zondag 18 februari 2018
13:30 – 17:00
€ 20,00 per persoon

koop hier je ticket

Presentatie: Hans
Theorie + Oefenen

Een workshop over de ‘ins and outs’ 😉 van het naaldenspel.

In een ontspannen en gezellige sfeer leer je over veiligheid, materiaal en technieken. De workshop is gericht op iedereen die interesse heeft in naaldenspel: het prikken, het ondergaan of (voorlopig) alleen de theorie ervan. De middag bestaat uit een deel theorie en een deel oefenen, zodat je het in je vingers krijgt… (of eigenlijk dus juist niet) 😉

Er is beperkt oefenmateriaal beschikbaar. Als je wat uitgebreider wilt oefenen, kun je met je eigen spullen oefenen. Denk daarbij aan naalden, handschoenen, ontsmettingsmiddelen en een naaldencontainer. Je kunt spullen ook terplekke aanschaffen als je wilt.Je gaat oefenen op jezelf en/of op iemand met wie je dat hebt afgesproken. Het oefenen gebeurt onder persoonlijke begeleiding en uitleg. We oefenen op armen, benen, rug. Voor de mensen die denken: “het lijkt me leuk maar ik vind het eng”… we houden rekening met jouw gevoelens en je bent tot niets verplicht.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een Kink Info workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
workshops agenda

Advertenties

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.