Needleplay voor Beginners

sensual needle play

Locatie Westboat, Amsterdam
€ 21,50 per persoon

Tickets via Biletto:
> woensdag 27 oktober 13:30 – 17:00

Presentatie: Hans
Theorie + Oefenen

Een workshop over de ‘ins and outs’ 😉 van het naaldenspel.

In een ontspannen en gezellige sfeer leer je over veiligheid, materiaal en technieken. De workshop is gericht op iedereen die interesse heeft in naaldenspel: het prikken, het ondergaan of (voorlopig) alleen de theorie ervan. De workshop bestaat uit een deel theorie en een beetje oefenen, zodat je het in je vingers krijgt… (of eigenlijk dus juist niet) 😉

Als gezegd: het is voor beginners. Wanneer je grotere projecten wilt dan is een privé-dingetje handiger. Ik zorg voor oefenmateriaal beschikbaar. Denk daarbij aan naalden, handschoenen, ontsmettingsmiddelen of een naaldencontainer. Je kunt spullen ook ter plekke aanschaffen als je wilt. Laat dat dan wel graag even tevoren weten.
Je gaat oefenen (als je dat zelf wilt) op jezelf en/of op iemand met wie je dat hebt afgesproken en die ook met de workshop mee doet.

Voor de mensen die denken: “het lijkt me leuk maar ik vind het eng”… we houden rekening met jouw gevoelens en je bent tot niets verplicht!
(sterker nog, er zijn zelfs mensen die deze workshop met resultaat hebben gevolgd om van hun naaldenfobie af te komen) 🙂

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is géén dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.
Kinkinfo is uitdrukkelijk niet van de “one twue way”. Sterker nog, het gaat om persoonlijke verantwoordelijkheid en relationele verantwoordelijkheid… Maar dan moet je dus wèl weten waar die verantwoordelijkheden liggen, samen. Deze workshop geeft je meer woorden om daar over te praten met jouw partner(s).

Locatie
We houden deze workshop de Westboat, Amsterdam centrum. Klik hier voor de route.

workshops agenda

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.