Waxplay

Amsterdam
zondag 10 juni 2018

13:30 – 17:00 uur
€ 20,00 per persoon

Presentatie: D_Moon_
Theorie + oefenen

koop hier je ticket*
(opent in een nieuw venster)

Wax en kaarsen zijn enorm veelzijdig en op allerlei manier te gebruiken bij je spel.
Tijdens deze 2,5 uur durende, interactieve workshop zal ik (bijna…) alles wat ik weet over waxplay met jullie delen.
Uiteraard behandelen we praktische zaken, waaronder veiligheid, materiaal keuze, voorbereiding en oma´s schoonmaaktips, maar er is ook ruim tijd om verschillende kaarsen en technieken zelf uit te proberen.

Vragen en verzoekjes zijn natuurlijk welkom.

Kinkinfo_kleurtjes

Ik neem een brede selectie aan kaarsen en andere waxplay attributen mee die je op je partner (of op jezelf) kunt testen, zoals kannen met wax en UV kaarsen.
Ook zal ik tips en tricks delen over aanschaf, creatief ontwerp en hoe je kaarsen kunt integreren in (andere vormen van) je spel. Zowel de artistieke als sadistische kant van waxplay komt voorbij (want tot nu toe heb ik iedereen minsten één keer “Auw” horen zeggen…)

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in waxplay, ongeacht ervaringsniveau. Zowel singles als stellen zijn welkom, maar voor praktische zaken koppelen we alleengaanden aan elkaar (of aan D_Moon_ zelf … )

Nogal belangrijke tips voor deze workshop:

  • je wilt niet op de grond liggen dus neem een handdoek mee (waar dus wax op kan komen)
  • doe geen licht ontvlambare kleding aan
  • maak lang haar vast
  • zorg bij voorkeur voor een relatief schone en onbeschadigde “oefenhuid” (dus zonder verwondingen, uitslag, zonnebrand of vette/olieachtige cremes etc).
  • deelname is op eigen risico
  • Ik raad deelname af bij allergie voor soja (en ernstige notenallergie) of een allergie voor parafine

Over D_Moon_

Kinkinfo_Resultaat
Als klein meisje speelde ik al graag met kaarsjes en vuur aan de diner tafel en keek graag naar de vlammetjes en stroompjes kaarsvet die ik daarbij veroorzaakte. Ik heb zodoende al vroeg geleerd om respect te hebben voor het vuur en het kaarsvet, maar ook dat het leuk speelgoed is als je er goed mee om gaat.

Deze liefde en kennis zijn me altijd bijgebleven en zodra ik hoorde van waxplay, was ik meteen verkocht. Mijn collectie kaarsen en wax is in een rap tempo gegroeid. Inmiddels is zelfs Madame Tussauds jaloers…..

Na een paar keer op feestjes gespeeld te hebben met kaarsen, viel het me op dat ik steeds een publiek had, er altijd vragen waren en men het graag zelf eens wilde proberen en ervaren. Blijkbaar was er niet veel info over waxplay in het Nederlandse circuit en
zodoende zijn er een workshop en een demo/show ontstaan. Inmiddels zijn deze al op veel plekken in Nederland (en inmiddels ook daarbuiten) gegeven, waaronder Club Femme, de VSSM, Sameplace, Mrs. Manita’s SM Fetish party, Dominatrix en the first Hungarian BDSM conference.

Advertenties