Zwepen voor Beginners

Oh jee, de verwarming is uitgevallen bij Mr B… Dus heel waarschijnlijk gaan we het verplaatsen naar ons thuis in Amsterdam…
PM of whatsap me zondagochtend even voor 12:00 uur om te horen waar of het definitief gaat plaats vinden…

Kink Info workshop Zwepen voor BeginnersAmsterdamzondag 14 januari 2018
13:30 – 17:00 uur
€ 20,00 per persoon

koop hier je ticket
(opent in een nieuw venster)

Presentatie: Hans en Karin
Theorie + Oefenen

Deze workshop is gericht op mensen met geen enkele tot een beetje ervaring.

Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: de verschillende zwepen, technieken, lekker of pijnlijk, hoe probeer je dingen op jezelf uit, theorie versus praktijk. Daarbij is er natuurlijk is aandacht voor veiligheid, maar ook voor anatomie, verschillende huidtypes en verschillende soorten van masochisme.

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw speeltjes en dat krijg je alleen door het ook te doen. Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (zachtjes) op je eigen partner. De workshop is gericht op de praktijk dus neem zo mogelijk je eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je gelijk aan de slag kunt. Wij zorgen voor voldoende zwepen waar iedereen mee kan oefenen. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Na de workshop kun je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een Kink Info workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda

Advertenties

6 gedachtes over “Zwepen voor Beginners

 1. Ik ben heel geïnteresseerd, maar ik zie dat de workshop op een datum staat die al is geweest (maart 2016). Ik wil mij graag inschrijven als jullie een andere datum hebben voor mij.

  Like

  1. Het is inderdaad alweer achter de rug dit ‘schooljaar’.
   Je kunt zelf een workshop organiseren met vriend(inn)en (zie privé workshop.
   Of je kunt langskomen op de workshops die we geven op het Milkshake Festival in de MrB tent 🙂 (iets minder gestructureerd maar wel feestelijker :-D)

   Like

  1. Hoi Betty,
   We gaan er altijd van uit dat iedereen mee leert en dus ook betaalt.
   We zeggen ook vaak oefen eerst op stoelen en meubilair voor je op mensen start met zwepen, dus we zullen in de workshop ook vooral op stoelen en kussens oefenen om het gevoel te pakken te krijgen en ons zeker te voelen van de dingen die we doen voordat we gaan meppen op mensen.
   We willen er in onze workshops ook voor waken dat mensen kunnen blijven leren en als al het bloed in de lagere regionen zit dan is er geen bloed meer over voor het brein …dan wordt leren lastig 😉
   Daarom zeggen we meestal: hier droog oefenen, dan kan je het thuis vochtig maken…
   Dus zou mijn tip zijn: laat je partner gezellig meedoen of laat ‘m lekker een middagje voor je winkelen in het centrum… Dan kan je ‘m achteraf verantwoord meppen om alle dingen die hij heeft gekocht

   Like

Opmerkingen? Vertel :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s