Zwepen voor Beginners

Kink Info workshop Zwepen voor BeginnersAmsterdam
Dinsdagavond, 18:30 – 21:30 uur
Locatie Mister B
€ 20,00 per persoon

Voor tickets, klik op een datum:

Presentatie: Hans & Karin
Theorie + Oefenen

Corona dwingt ons inderdaad om theorie en oefenen wat meer uit elkaar te trekken. De ruimte in Mr. B zou te klein zijn om met z’n allen bij elkaar te gaan zitten in deze tijd.
Dus wat we doen is dat we op dinsdag 22 september online ontmoeten om te luisteren naar de presentatie die bij deze workshop hoort. Over dingen die er komen kijken bij impact play, over de theorie van meppen en de theorie van zwepen etc. Waarschijnlijk is dit -meer dan normaal- éénrichtingsverkeer (alhoewel het natuurlijk altijd interessant is om vragen te krijgen) en dat we dan vervolgens een afspraak maken voor telkens twee koppels om een klein uurtje praktijk te oefenen en dan de vragen te stellen die nog niet gesteld zijn.Daarvoor nemen we apart contact op (of je kan ook als koppel-koppel vragen om bij elkaar te worden ingedeeld als jullie dat gezellig vinden).

Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: theorie versus praktijk, de verschillende zwepen, de verschillende technieken, hoe varieer je tussen lekker of pijnlijk, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan. Daarbij is er natuurlijk is aandacht voor veiligheid, maar ook voor anatomie, verschillende huidtypes en verschillende soorten van masochisme.

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes en dat krijg je alleen door het ook te doen!
Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (zachtjes) op je eigen partner. De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem zo mogelijk je eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je gelijk ook aan de slag kunt. Wij zorgen voor voldoende zwepen waar iedereen mee kan oefenen. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Na de workshop kun je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop in de winkel van Mister B, Prinsengracht 192, Amsterdam centrum.
De workshop vindt plaats buiten openingstijden van de winkel. Na de workshop is er gelegenheid voor private shopping voor de workshopbezoekers, speciaal met 10% korting.

workshops agenda

9 gedachtes over “Zwepen voor Beginners

 1. Ik ben heel geïnteresseerd, maar ik zie dat de workshop op een datum staat die al is geweest (maart 2016). Ik wil mij graag inschrijven als jullie een andere datum hebben voor mij.

  Like

  1. Het is inderdaad alweer achter de rug dit ‘schooljaar’.
   Je kunt zelf een workshop organiseren met vriend(inn)en (zie privé workshop.
   Of je kunt langskomen op de workshops die we geven op het Milkshake Festival in de MrB tent 🙂 (iets minder gestructureerd maar wel feestelijker :-D)

   Like

  1. Hoi Betty,
   We gaan er altijd van uit dat iedereen mee leert en dus ook betaalt.
   We zeggen ook vaak oefen eerst op stoelen en meubilair voor je op mensen start met zwepen, dus we zullen in de workshop ook vooral op stoelen en kussens oefenen om het gevoel te pakken te krijgen en ons zeker te voelen van de dingen die we doen voordat we gaan meppen op mensen.
   We willen er in onze workshops ook voor waken dat mensen kunnen blijven leren en als al het bloed in de lagere regionen zit dan is er geen bloed meer over voor het brein …dan wordt leren lastig 😉
   Daarom zeggen we meestal: hier droog oefenen, dan kan je het thuis vochtig maken…
   Dus zou mijn tip zijn: laat je partner gezellig meedoen of laat ‘m lekker een middagje voor je winkelen in het centrum… Dan kan je ‘m achteraf verantwoord meppen om alle dingen die hij heeft gekocht

   Like

 2. Momenteel 21 juni 2018. Wordt deze workshop nog later in het jaar gegeven?
  Zou het super vinden!
  Gr. Marianne

  Like

  1. Hij staat nog niet gepland… Er komen nog wel workshops aan. Maar als je niet wilt wachten: mensen kiezen er regelmatig voor om een privé les te doen, of zij organiseren zelf een bijeenkomst in de buurt. 🙂

   Like

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.