Zwepen voor Beginners

Locatie Westboat, Amsterdam
(studenten of andere mensen met beperkt geld neem even contact op tevoren)

Tickets: via Billetto
> Donderdag 30 sept 2021 19:30 – 22:15 uur
> Donderdag 25 nov 2021 19:30 – 22:15 uur (uitgesteld in verband met Covid regels)

Presentatie: Hans
Theorie + Oefenen

Na corona weer in een thuis-situatie (met beperkte aantallen)

Een belangrijk onderdeel van veel BDSM-spel is impact play: slaan (met zwepen enzo). Maar hoe doe je dat op zo’n manier dat het ook de gewenste resultaten geeft (wat die wensen ook zijn).
Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: hoe varieer je tussen “lekker” of “pijnlijk”, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan, hoe verhoudt zich theorie versus praktijk, de verschillende soorten van zwepen, de verschillende slag-technieken. Daarbij is er natuurlijk aandacht voor veiligheid, en dus ook voor anatomie, voor verschillende huidtypes en voor verschillende soorten van masochisme en plezier.

Na deze workshop kan je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Kinkinfo

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (eerst maar eens zachtjes) op je eigen partner.
De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem zo mogelijk jouw eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je daarmee gelijk ook ‘aan de slag’ kunt. Wij zorgen voor zwepen waar iedereen mee kan oefenen. Dus draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Kinkinfo workshops gaan over (leuk gebrachte) droge theorie en praktijk, zodat je het thuis vochtig kan maken.

Hans

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop op de Westboat, Amsterdam centrum/oost.

workshops agenda

9 gedachtes over “Zwepen voor Beginners

 1. Ik ben heel geïnteresseerd, maar ik zie dat de workshop op een datum staat die al is geweest (maart 2016). Ik wil mij graag inschrijven als jullie een andere datum hebben voor mij.

  Like

  1. Het is inderdaad alweer achter de rug dit ‘schooljaar’.
   Je kunt zelf een workshop organiseren met vriend(inn)en (zie privé workshop.
   Of je kunt langskomen op de workshops die we geven op het Milkshake Festival in de MrB tent 🙂 (iets minder gestructureerd maar wel feestelijker :-D)

   Like

  1. Hoi Betty,
   We gaan er altijd van uit dat iedereen mee leert en dus ook betaalt.
   We zeggen ook vaak oefen eerst op stoelen en meubilair voor je op mensen start met zwepen, dus we zullen in de workshop ook vooral op stoelen en kussens oefenen om het gevoel te pakken te krijgen en ons zeker te voelen van de dingen die we doen voordat we gaan meppen op mensen.
   We willen er in onze workshops ook voor waken dat mensen kunnen blijven leren en als al het bloed in de lagere regionen zit dan is er geen bloed meer over voor het brein …dan wordt leren lastig 😉
   Daarom zeggen we meestal: hier droog oefenen, dan kan je het thuis vochtig maken…
   Dus zou mijn tip zijn: laat je partner gezellig meedoen of laat ‘m lekker een middagje voor je winkelen in het centrum… Dan kan je ‘m achteraf verantwoord meppen om alle dingen die hij heeft gekocht

   Like

 2. Momenteel 21 juni 2018. Wordt deze workshop nog later in het jaar gegeven?
  Zou het super vinden!
  Gr. Marianne

  Like

  1. Hij staat nog niet gepland… Er komen nog wel workshops aan. Maar als je niet wilt wachten: mensen kiezen er regelmatig voor om een privé les te doen, of zij organiseren zelf een bijeenkomst in de buurt. 🙂

   Like

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.