Zwepen voor Gevorderden (open workshop)

Kink Info Workshop Zwepen voor GevorderdenPrivé georganiseerde workshops

Presentatie: Hans en Karin
Demonstratie + Oefenen

Deze workshop is gericht op mensen met behoorlijke ervaring met het hanteren van de zweep, en die een stap verder willen gaan in hun spel. Wat je in ieder geval onder de knie moet hebben is: met een flogger goed kunnen mikken, met een flogger rondjes en achtjes draaien terwijl je iemand op de juiste plekken raakt, hoe een spel opbouwt, en je dient van verschillende zwepen te kunnen inschatten wat ongeveer de heftigheid is. Daarnaast dien je basiskennis te hebben over waar je een lichaam wel of niet wilt raken, en heb je voldoende kennis en ervaring over communicatie voor en tijdens een spel.  Dus we verwachten de dingen die we in de workshop Zwepen voor Beginners hebben behandeld.

Dingen waar we mee gaan oefenen zijn: Florentijns floggen (met twee zwepen tegelijk), verschillende flogging technieken die verder gaan dan rondjes en achtjes draaien, spelen met wrap, hard meppen en mikken met een singletail.

Het is ook de bedoeling dat je jouw eigen zwepen meeneemt. Als je Florentijns wil floggen, moet je twee vergelijkbare zwepen bij je hebben (lengte, gewicht). Als je wil oefenen met een singletail (wij hebben daarvoor wel oefenmateriaal) dan moet je een veiligheidsbril bij je hebben. Deze heb je -als het goed is- toch al in de kast liggen 😉 Het is aan te raden tijdens oefenen met een singletail ook lange mouwen te dragen omdat de kans groot is dat je jezelf raakt.

Deze workshop is een stuk technischer dan de workshop Zwepen voor Beginners. De nadruk ligt meer op oefenen van technieken dan op de bijbehorende communicatie en theorie. We gaan oefenen op kussens. Als je een partner meeneemt kun je ook oefenen op je partner, gewoon met kleren aan. Je kan dus ook alleen komen. Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creeëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Na de workshop krijg je oefenhuiswerk want het is net als met fietsen: op het moment dat het zonder zijwieltjes lukt, valt er nog genoeg te leren.

Boek ons:

1-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18

Privéworkshops

voor minimaal 1, maximaal 18 deelnemers
Naast een workshop met open inschrijving, is het ook mogelijk een privé workshop te boeken.
Privéworkshops kunnen worden afgestemd op de groep en op de specifieke onderwerpen die de groep wil behandelen. Wij bereiden een uitgebreide presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen desgevraagd zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De sfeer is ontspannen, en er wordt gelachen.

Op aanvraag kan de inhoud worden verbonden met één van de andere workshops. Zie: workshops agenda

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijs
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, inclusief fun en zonder veroordeling van jullie ideeën).

1-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.