Workshops voor de professionele Domina (v/m)

We krijgen met enige regelmaat vragen als:

“Ik wil graag voor mijzelf beginnen / mij inschrijven als Domina. Maar ik zou graag nog een aantal dingen willen oefenen of eens individueel willen bespreken zodat ik zelfverzekerder dat werk in stap.”

Kink Info privé workshopen dat kan!

Want inderdaad is niet alles uit onze workshops gelijk toepasbaar in privé huizen, hotelkamers of massage salons. Dat werk vereist soms echt een hele specifieke benadering.
Soms moet je dingen extra snel leren inschatten want professioneel met BDSM spelen heeft ook z’n eigen dingen om rekening mee te houden

  • Dingen voor de klant … of dingen voor de partner van de klant ;-),
  • dingen voor de Domina of “slavegirl” die het werk moet doen (van risico-inschatting via safe werken tot hoe “hou je dit werk vol?”).

Samen hebben we ervaring op zowel de (para)medische kant van de zaak, de psychologische kant van de zaak, als ook de professionele kant van de zaak.

mogelijk aanvullend…

Dus je kunt uiteraard naar de verschillende workshops komen om de verschillende technieken te leren.
We hebben vaker professionele domina’s in onze workshops (en voor de mensen die bang zijn om “met de billen bloot te moeten” in onze workshops: geen angst nodig! Er moet niks en er is niks dat je “zou moeten vertellen”.)
Ons motto is altijd: “droog oefenen, dan kan je het thuis vochtig maken” (of dus op je werk)

Aan de andere kant is het voor beginnende professionals soms toch echt wel handig om dit aan te vullen met wat privé-sessies of privé-workshops met hetzelfde motto. Ontmoetingen waarin je iets meer “onder ons bent” en de ruimte hebt om vragen te stellen waarvan je liever niet zou hebben dat andere mensen dat zouden horen.
Privacy is our middle name en dan kunnen het naast het aanscherpen van algemene technieken mogelijk hebben over individuele dingen:

  • Wat voor Domina (v/m) ben ik en hoe speel ik met de mogelijkheden van die rol,
  • hoe hou ik er oog op dat ik mijzelf niet te veel inlever of me te veel geef in mijn werk,
  • hoe hou ik het verschil tussen professioneel en privé?
  • Dingen die je jezelf nog niet eens bedacht hebt omdat je er nog niet in bent ingestapt
een individueel professioneel gesprek
Als je een hele workshop te veel van het goede vindt en eerder behoefte hebt aan een individueel gesprek, dan kan dat ook. Neem daarvoor even contact op op de KinkindeRelatie*.

De “Workshops voor de professional” zijn eigenlijk de enige privé-workshops waar je ook als individueel persoon kunt inschrijven, juist omdat wij het professioneel willen houden.
Onze privéworkshops worden afgestemd op de (professionele) wensen. Wij bereiden naar aanleiding van de vragen een presentatie voor die we kunnen laten zien op een tv of beamerscherm (wij kunnen zelf een laptop + beamer meenemen). En wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen (zoals bijvoorbeeld met zwepen of bondage of naalden) dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.

Een privéworkshop duurt 2,5 uur.

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijzen
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, inclusief fun en zonder veroordeling van jullie ideeën ;-)).

Meer informatie of direct boeken

Reageer middels dit formulier om duidelijk te hebben wat de wensen zijn:

 

 

Opmerking: wanneer wij het hier over domina’s hebben dan geldt dit uiteraard ook voor professionele dominanten. Maar eigenlijk hebben zich bij ons tot nu toe alleen mannen aangemeld in de rol van Trav-Domina… Ach ja… misschien vinden de ‘echte mannen’ het lastig om zich iets te laten uitleggen 😉 LOL

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.