Workshops voor de professionele Domina (v/m)

We krijgen met enige regelmaat vragen als:
“Ik wil graag voor mijzelf beginnen / mij inschrijven als Domina. Maar ik zou graag nog een aantal dingen willen oefenen of eens individueel willen bespreken zodat ik zelfverzekerder dat werk in zal stappen.”

en dat kan!

Kink Info privé workshopWant inderdaad is niet alles uit onze workshops gelijk goed toepasbaar in privé huizen, hotelkamers of massage salons. Dat werk vereist soms ècht een hele specifieke benadering met duidelijke verschillen ten opzichte van niet-commercieel.
Soms moet je dingen bijvoorbeeld extra snel leren inschatten want professioneel met BDSM spelen heeft natuurlijk niet altijd zo veel tijd voor kennismakingsmaking afspraken.

  • Dingen die nodig zijn voor een goed contact met de klant … (en ook dingen die belangrijk zijn voor de partner van de klant) 😉
  • dingen voor de Domina of juist de “slavegirl” die het werk moet doen (van risico-inschatting via safer werken tot gesprekken over hoe “hou je dit werk vol?”).

Samen hebben we ervaring op zowel de (para)medische kant van de zaak, de psychologische kant van de zaak, als ook de professionele kant van de zaak.
We kunnen uiteraard niet bemiddelen ofzo, dat is niet onze rol. Maar we kunnen wel met je meedenken als je deze keuze maakt zodat jouw keuzes ook goed gaan uitpakken.


mogelijk aanvullend…

tips and tricks
Als je niet wilt sprokkelen kijk eens naar: Tips en Tricks voor de professionele Domina

Je kunt uiteraard naar de verschillende workshops komen om de verschillende technieken te leren. We hebben vaker professionele domina’s in onze workshops. (Even voor de mensen die bang zijn om “met de billen bloot te moeten” in onze workshops: NIET nodig! Er moet niks en er is niks dat je “zou moeten vertellen”.)
Maar onze open workshops gaan vaak vooral over technieken. Maar een aantal technieken hebben ècht wel wat speciale aandacht nodig als je ze professioneel wilt gaan inzetten.

Dus voor beginnende professionals is het echt wel handig om hun werk aan te vullen met wat privé-sessies of privé-workshops.  Sessies zonder rare veroordelingen en waarin je iets meer “onder ons bent” en alle ruimte hebt om vragen te stellen waarvan je liever niet zou hebben dat andere niet-pro’s die zouden horen (privacy is my middle name).  Naast algemene technieken gaan we het hebben over individuele dingen:

  • Wat voor Domina (v/m) ben ik en hoe speel ik met de mogelijkheden van die rol,
  • hoe hou ik er oog op dat ik mijzelf niet te veel inlever of me te veel geef in mijn werk,
  • hoe hou ik het verschil tussen professioneel en privé?
  • Dingen die je jezelf nog niet eens bedacht hebt omdat je er nog niet bent ingestapt in dit gebied.
een individueel professioneel gesprek
Als je een hele workshop wat te veel van het goede vindt of eerder behoefte hebt aan een individueel begeleidend gesprek, dat kan ook.
Neem daarvoor contact op via KinkindeRelatie.

De “Workshops voor de professional” zijn eigenlijk de enige privé-workshops waar je ook als individueel persoon kunt inschrijven, juist omdat wij het professioneel willen houden.
Onze privéworkshops worden afgestemd op jouw (professionele) wensen. Wij bereiden naar aanleiding van de vragen een presentatie voor die we kunnen laten zien op een tv of beamerscherm (wij nemen zelf een laptop mee + evt. beamer als je meerdere mensen hebt uitgenodigd). En wanneer jij/jullie meer wilt oefenen (zoals bijvoorbeeld met zwepen of bondage of naalden) dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.

Een privéworkshop duurt 2,5 uur.

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijzen
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, en zonder enige veroordeling) 🙂

Meer informatie of direct boeken

Reageer middels dit formulier om duidelijk te hebben wat de wensen zijn:

Opmerking: wanneer wij het hier over domina’s hebben dan geldt dit uiteraard ook voor professionele dominanten. Maar eigenlijk hebben zich bij ons tot nu toe alleen mannen aangemeld in de rol van Trav-Domina… Ach ja… misschien vinden de ‘echte mannen’ het lastig om zich iets te laten uitleggen 😉 LOL

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.