De beginnende Domina

Amsterdam
Dinsdagavond, 18:30 – 21:30 uur
Niet op Locatie Mister Bmaar ONLINE (Kink info CoVideo)
(Zie: spelregels voor online gesprekken*)
€ 20,00 per persoon

Klik op een datum om tickets te bestellen:

Presentatie: Karin
Theorie + oefenen

alleen vrouwen !

We doen deze workshop met vrouwen onderling zodat we dingen makkelijk met elkaar kunnen delen. En er zijn een aantal specifieke aandachtspunten (zowel fysiek als ook in de rol) die voor vrouwen gelden.

De workshop voor vrouwen die interesse hebben een Domina te zijn, of die hier meer over willen leren.

De fijne kneepjes van dominant zijn komen voorbij: je attitude, je houding, wat je zegt, en vooral: hoe je overkomt! Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je luistert? Hoe kun je Dominant zijn als je een stuk kleiner bent dan je partner? Wat doe je als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je geen uitgebreid arsenaal aan sm-speeltjes hebt?

Karin heeft uitgebreide ervaring als Domina, zowel in de privésfeer als commercieel. Zij kan je veel vertellen over hoe je jezelf overtuigend neerzet, en hoe je je eigen stijl van domineren kan vinden.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je ervaring hebt of niet: het zit hem in de fijne kneepjes.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Als je begeleiding zoekt om professioneel aan de slag te gaan…

Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop normaal in de winkel van Mister B, Prinsengracht 192, Amsterdam centrum. Dan kan je gelijk een beetje shoppen met 10% korting.
Maar in verband met met de covid maatregelen doen we nu deze workshop online of op een plek waar jullie aan tafeltjes met voldoende afstand plaats kunnen nemen en waar je een drankje kan doen tijdens de presentatie en de oefeningen.
En vraag vooral ook om de 10% korting bonnen bij Mr.B.

workshops agenda