De beginnende Domina

Amsterdam
DINSdag 5 november 2019
19:00 – 21:30 uur
5/11 is UITVERKOCHT!
€ 20,00 per persoon
koop hier je ticket

Presentatie: Karin
Theorie + oefenen

De workshop voor vrouwen die interesse hebben een Domina te zijn, of die hier meer over willen leren.

ladies only

We doen deze workshop met vrouwen onderling zodat we dingen makkelijk met elkaar kunnen delen. En er zijn een aantal specifieke aandachtspunten (zowel fysiek als ook in de rol).

De fijne kneepjes van dominant zijn komen voorbij: je attitude, je houding, wat je zegt, en vooral: hoe je overkomt! Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je luistert? Hoe kun je Dominant zijn als je een stuk kleiner bent dan je partner? Wat doe je als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je geen uitgebreid arsenaal aan sm-speeltjes hebt?

Karin heeft uitgebreide ervaring als Domina, zowel in de privésfeer als commercieel. Zij kan je veel vertellen over hoe je jezelf overtuigend neerzet, en hoe je je eigen stijl van domineren kan vinden.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je ervaring hebt of niet: het zit hem in de fijne kneepjes.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop op de Westboat, Amsterdam centrum. Klik hier voor de route.

workshops agenda