De Beginnende Dominant

Amsterdam
€ 20,00 per persoon

Klik op een datum om tickets te bestellen.

Presentatie: Hans
Theorie + oefenen

men only

We hebben de ervaring dat het voor dit onderwerp prettig is om met mannen onderling te zijn.
Er zijn natuurlijk een aantal overlappingen met vrouwelijke dominantie maar er zijn toch ook een aantal verschillen.

De workshop voor mannen die geïnteresseerd zijn om Dominant te zijn, of te worden, of mannen die hun dominantie een ‘upgrade’ willen geven.

Covid maakt het onmogelijk om bij elkaar te zitten in Amsterdam dus we doen online ‘bij elkaar zitten’ via Zoom.

We starten met een uitgebreide powerpoint met theoretische aspecten van dominantie en initiatief nemen (in een BDSM-scene). Onderwerpen die voorbij zullen komen: attitude, lichaamshouding, wat je zegt, en hoe jij macht uitoefent en/of pijn doet zodat het voor herhaling vatbaar is. Hoe je ervoor zorgt dat iemand naar je luistert? Hoe kun je een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? Of twijfelt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je géén uitgebreid arsenaal aan S/M-speeltjes hebt? Hoe kan je consent checken en zijn er andere manieren om vrij te kunnen spelen zonder dat je achteraf het label “dader” krijgt omdat je teveel initiatief hebt gepakt?

We kunnen nog wat overgebleven vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden.
Laat de speeltjes zien waar jij vragen over hebt.

Waarom ik daar wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979 en geeft BDSM-workshops sinds decennia dus kan de nodige praktische vragen beantwoorden.
Ik werk als coach, kan misschien wat ingaan op de vraag achter de vraag en vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want er is NOT ‘ONE TWUE WAY’!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink in dit geval dus mannen. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop normaal in de winkel van Mister B
Maar in verband met met de covid maatregelen doen we nu deze workshop online of op een plek waar jullie aan tafeltjes met voldoende afstand plaats kunnen nemen en waar je een drankje kan doen tijdens de presentatie en de oefeningen.
Maar vraag vooral wel om de 10% korting bonnen bij Mr.B.

workshops agenda