De Beginnende Dominant

Amsterdam
zondag 22 juli 2018
13:30 – 17:00 uur
€ 20,00 per persoon

koop hier je ticket

Presentatie: Hans
Theorie + oefenen

men only

Dit is een uitzondering op de policy dat onze workshops gender-neutraal zijn omdat het prettig is om in alle rust onderling te kunnen praten over dingen…

Dit is een workshop voor mannen of mannen die fulltime als man leven.

De workshop voor iedereen die geïnteresseerd is om een Dominant te zijn, of te worden, of mannen die hun dominantie een upgrade’ willen geven.

Een aantal theoretische aspecten van dominantie en initatief nemen (in een BDSM-scene) zullen voorbij komen: attitude, lichaamshouding, wat je zegt, en hoe jij consent checkt. Hoe je ervoor zorgt dat iemand naar je luistert? Hoe kun je een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? Of twijfelt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je geen uitgebreid arsenaal aan sm-speeltjes hebt? Hoe kan je consent checken en zijn er andere manieren om vrij te kunnen spelen zonder dat je achteraf het label “dader” krijgt omdat je het initatief hebt gepakt?

Misschien kunnen we nog wat vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden.

Waarom ik daar wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979.
Ik werk als coach, kan vragen beantwoorden en vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want er is NOT ONE TWUE WAY!

 

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Deze workshop is uitsluitend gericht op mannen maar de meeste van onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een KinkInfo workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda

Advertenties