Starten Met dominantie (M/V/X)

€ 18,00 per persoon (voor studententarief: neem contact op)
(klik op de datum om tickets te bestellen)

Tickets verkrijgbaar op Billeto:

Locatie: ONLINE
Presentatie: Hans
Theorie + huiswerk

zoals de naam al doet vermoeden 😀
…dit is een gemengde workshop (MVX)

Gemengde Workshop

We hebben de workshops waarin de mannelijkheid of de vrouwelijkheid voorop staat in de dominantie. Hier gaat het om de dingen waar je als Dom(me) altijd tegenop loopt, los van de invulling van jouw gender.

De workshop voor mensen die geïnteresseerd in Dominantie zijn, ermee willen spelen!
We starten met een uitgebreide powerpoint met een aantal theoretische aspecten van dominantie en initiatief nemen (in BDSM-scenes). Onderwerpen die voorbij zullen komen: attitude, lichaamshouding, wat je zegt, en hoe jij macht uitoefent en/of pijn doet op zo’n manier dat het voor herhaling vatbaar is. We hebben het over twijfel. Kan je een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? En ook -als iemand dan onderdanig aan je is- wat kan je dan met iemand doen wanneer je (nog) géén uitgebreid arsenaal aan S/M-speeltjes hebt? Hoe ga je met consent om als je toch grenzen wilt verleggen. Hoe lees ik nonverbaal? Hoe verwerf ik ‘vrijheid in mijn  spel’ zonder dat ik achteraf het label “dader” krijg doordat ik teveel initiatief hebt gepakt?

We kunnen nog wat overgebleven vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden.
Als je ze voor de laptop- of foon-camera houdt dan kan je misschien ook de laten speeltjes zien waar jij vragen over hebt.

Waarom ik dáár wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979 en geeft al meerdere decennia BDSM-workshops. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut dus heb de nodige paramedische kennis. Ik werk als kink aware (relatie)coach, dus kan misschien wat ingaan op de vraag achter de vraag. En vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want I believe there is NO ‘ONE TWUE WAY’!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Privé workshops

Kink Info privé workshops

Je kunt me ook vragen om langs te komen voor het geven van een privé workshop 1-6 personen

Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen van de live workshops zijn klein: rond de 10 personen. De groepen van online workshops kunnen iets groter zijn. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen… met een kink 😀

Locatie
We doen deze workshop online of op een plek waar jullie aan tafeltjes met voldoende afstand plaats kunnen nemen en waar je een drankje kan doen tijdens de presentatie en de oefeningen.
Oh… en vraag vooral wèl om de 10% korting bonnen bij Mr.B.

workshops agenda