Shibari: Quick and Dirty (by RopeMarks)

Amsterdam
zondag 18 maart 2018
13:30 – 17:00 uur
€ 60,00 per koppel

helaas: UITVERKOCHT !

koop hier je ticket*

Presentatie: gastspreker Bob van RopeMarks
Theorie + oefenen

Bondage is vaak best een advanced ‘hobby’ terwijl een aantal mensen eigenlijk gewoon iemand even lekker vast willen leggen… iemand even ongeremd bruikbaar voor seks willen neerleggen of neerzetten, of omdat we het iemand even moeilijk willen maken of pijn wilen doen (maar dat we dat dan wel weer verantwoord willen aanpakken…)

Om met “the Joker” te spreken:

“Why so complicated?”

It is not! Tenminste, niet na deze workshop.   

Wat moet je weten voor deze middag
Voor deze middag is kennis van shibari geen vereiste. We zullen ter plekke het niveau van de workshop aanpassen aan de kennis van de deelnemers zodat zowel de rigger (de persoon die gaat bonderen) als de “bunny” (de persoon die gebonden gaat worden) profijt hebben van de technieken, patronen en posities de je gaat leren.

Wat ga je doen
Uit de ervaring van RopeMarks Ryū putten we eens iets nieuws om jullie seksualiteit op te leuken. Niet de mooie maar lastige bondages maar de quick-and-dirty tricks om iemand snel even vast te leggen. Maar dan graag zonder dat de vrijpartij even later gestoord moet worden omdat er iets onvoldoende doorbloed, atuurlijk is er ook ruimte voor vragen zodat we er een interactive middag van te maken waar iedereen het meeste uit kan halen.

De nadruk zal liggen op een hands-on ervaring en fun. Quick and dirty bondages waarbij je niet eindeloos aan het vastbinden bent of eindeloos aan het uithalen. Quick shibari to get dirty met Bob en zijn charmante assistente.

Wat heb je nodig
Om deel te nemen aan deze RopeMarks workshop voor Kink Info is vereist:
* Dat je komt als (gelegenheids)stel (de prijs is dan ook per koppel) omdat er geoefend gaat worden
* Makkelijk zittende kleding
* 4 stukken touw van 7-8m (6-8 stukken als je later verder wilt bonderen) -als je dat niet hebt, laat dat dan van te voren even weten-

En last but not least, dat je motivatie, enthousiasme een open-mind en humor mee brengt.
Laten we duidelijk zijn: deze workshop gaat over opwinding en seks in bondage. Dus de sfeer zal sexy zijn maar je hoeft niet te verwachten dat er ook “gesekst zou moeten gaan worden”.  Workshops van Kinkinfo zijn als altijd:
“leuk gebrachte, droge kennis zodat je het thuis vochtig kan gaan maken…”
😛

Meer informatie
Fetlife event
RopeMarks http://www.RopeMarks.com en
RopeMarks Ryū http://www.RopeMarks.com/ryu

RopeMarks Ryū -in zijn totaliteit- omvat een traditionele style, ontwikkeld door Bob van RopeMarks, die de synthese is van de vele aspecten van de bedrieglijke eenvoud van Kinbaku en Hojojutsu. Het is ontworpen om je essentiële vaardigheden en technieken aan te leren met de nadruk op technische, fysieke en emotionele veiligheid.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een KinkInfo workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.

workshops agenda

Advertenties

2 gedachtes over “Shibari: Quick and Dirty (by RopeMarks)

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.