Persoonlijk vorm gegeven Privé-workshop

Kink Info privé workshops
kinkinfo-prive-5-18

Kinkinfo privé workshop

Theorie + mogelijk demo & oefenen

Naast workshops met open inschrijving, is het ook mogelijk uw eigen persoonlijk vorm gegeven privé workshop te boeken. Workshops als deze zijn voor minimaal 1, maximaal 18 deelnemers en zij worden volledig afgestemd op uw wensen en de specifieke onderwerpen voor uw groep.

Hans & Karin geven gedegen informatie over BDSM (met aandacht voor zowel fysieke als psychologische aspecten) en praktische tips zodat je zelf gelijk aan de slag kan 😉

Of het gaat over voorwaarden en veiligheid, of dat het gaat over gespecialiseerde, of  basis technieken, of het gaat over soft SM of dat het gaat oiver edgeplay. We kunnne u met onze praktische en theoretische kennis verder helpen. We hebben een heldere kijk op als de mogelijkheden van BDSM en non-monogamie. We houden de zaken overzichtelijk, toepasbaar, down to earth en oprecht.

Privéworkshops

voor minimaal 1, maximaal 18 deelnemers
Naast een workshop met open inschrijving, is het ook mogelijk een privé workshop te boeken.
Wij bereiden een presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen desgevraagd zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De sfeer is ontspannen, en er wordt gelachen.

Op aanvraag kan de inhoud worden verbonden met één van de andere workshops. Zie: workshops agenda

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijs
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, inclusief fun en zonder veroordeling van jullie ideeën).

1-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18