18/11/10 – Party-Workshop: Bondage for Pervs (Semenawa-style)

18/11/10 – Party-Workshop: Bondage for Pervs (Semenawa-style)

Amsterdam
zondag 10 november 2018
14:30 – 17:30 uur
€ 75,00 per koppel

koop hier je ticket*

Presentatie: gastspreker Shitsurei (Rope lounge) & _Door_
Theorie + oefenen


Op 10 november hebben we een workshop in combinatie met een play-party., ruim twee uur voor het begin van “the Meantime” (an all-gender BDSM-positive, sex-positive play party).
Een mooi begin van een play-party -dachten wij- is een workshop “bondage voor pervs”. En wie kunnen we dat beter laten geven dan door een van rigger die het liefst knoopt in de “semenawa”-stijl. In deze workshop kiezen we voor een vorm met simpele en effectieve bondages waarbij juist (psychologisch) het spel middels bondage dat tussen de rigger en de bunny speelt meer centraal staat i.p.v. de bondage an sich. 🙂
Shitsurei* gaat voorop in deze reeks van ‘party-workshops’* van Kinkinfo. Want jullie kaartjes laten je niet alleen van de workshop genieten maar je kunt beiden in één keer door met de dingen die je net geleerd hebt in een Meantime playparty* (beiden zijn in de prijs van de kaartjes opgenomen).


een Party-Workshop*

Bondage for Pervs

“Semenawa”-stijl.
Letterlijk vertaald: “torture/tormenting rope”.
Het is een stijl met de focus op fysiek èn mentaal ongemak. Dus het is bondage met de nadruk op de lust van de rigger, die geniet van de lust van de bunny en de schaamte daar over, het genieten van de verschillende vormen van pijn die je middels bondage kunt geven, het uithoudingsvermogen dat wordt getest.
Zie: Yukimura sensei’s lesson*

Een workshop op het snijvlak van seks, sadisme en bondage. Degelijke bondage zonder langdurig macrameeën waardoor je mensen prettige pijn kunt geven en waarin je ze ook seksueel fijn kunt uitputten…

Bruikbare predicament bondages

“Bruikbare bondages” zijn niet al te moeilijk en zijn dus snel aan te brengen. Ze zijn toepasbaar maar moeten ook wat langer langer vol te houden zijn door het ‘slachtoffer’. Want je wil niet dat je nèt voor een orgasme ineens alles los moet maken omdat iemand z’n handen niet meer voelt, ofzo. Je wilt de pijn zien op iemands gezicht maar je hebt dan ècht geen zin in risico’s op de bekende rope blessures. En de houdingen waarin je iemand vastlegt, die moeten praktisch zijn als het op verder spelen en seksen aankomt.

Natuurlijk gaan we net iets ‘verder’ in de presentatie van deze workshop. Dat zijn dingen waaraan jij mee kan doen, niet dat het moet!
Niks moet, er kàn veel.

Shitsurei -gerelateerd aan Rope lounge- en het ropemodel _Door_ geven samen deze workshop voor Kinkinfo.

De workshop is vooral gericht op beginners maar kan ook interessant zijn voor mensen met enige ervaring in bondage die niet zozeer ingewikkelde patronen of moeilijke suspensies willen, maar meer geïnteresseerd zijn in praktische, simpele bondages die vooral gericht zijn op spel. Natuurlijk zullen we eerst een aantal basistechnieken uitleggen zodat we daarna kunnen ingaan op de toepassingen en mogelijkheden daarvan. Want -als gezegd- “semenawa” gaat over in principe simpele bondages die snel aan te brengen zijn en die kwa vorm en positie van lichaam heel effectief zijn en die vervolgens in veel méér richtingen kunnen worden uitgebreid en opgevoerd, ook met bijvoorbeeld een dildo en/of analhook.

Voorwaarden voor deze workshop zijn:

  • een knoop partner is natuurlijk wel ècht iets dat nodig is. Daarom doen we deze workshops in principe alleen voor koppels. Dat kunnen ook oefenkoppels zijn die het OK vinden om ook wat verder te gaan in hun spel.
  • Neem per koppel je eigen touw mee: minimaal 4 stuks van 8 meter (als je -nog- geen rope hebt laat het ons dan ruim tevoren weten, dan kunnen we kijken of we er een mouw aan kunnen passen)
  • Als je wilt, neem dan ook een eigen blinddoek mee.

De workshop begint om 14:30 uur en duurt zo’n 2,5-3 uur. Rond 17:00u beginnen de eerste mensen binnen te druppelen. Wij verwachten rond die tijd nog wat vragen af te ronden.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Onze workshops zijn gericht iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: ronde de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Opmerkingen? Laat ze me weten :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.