Privé workshop Massage en Spanking

 

Kink Info Workshop Massage en Spanking

Massage en Spanking

Presentatie: Hans en Karin
Theorie + oefenen

Handen hebben zo veel mogelijkheden. Van strelen naar knijpen naar kloppen en slaan. Massage hoeft zich niet te beperken tot de schouders en de nek, spanking hoeft zich niet te beperken tot de bips alleen. Na een goede massage is het lichaam goed opgewarmd en klaar voor een total body spanking.

Boek ons:

1-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18
Wanneer je een workshop voor jezelf alléén boekt, zorg dan wel voor een ‘slachtoffer’ 🙂

In deze workshop Massage en Spanking zullen we theoretisch en ook in de praktijk aan de slag gaan met zowel massage als met spanking en van alles dat daartussen ligt. Informatie over spieren en huid is zowel voor massage als voor spanking handig en daar zorgen we dan ook voor.

Na een stuk uitleg en een demonstratie is het tijd om te oefenen. We leren je hoe je een ontspannende massage geeft, en hoe je dit over kan laten gaan in een goede spanking.

Hans, die jaren als fysiotherapeut gewerkt heeft, zal onder andere ingaan op vragen en mogelijkheden van massage. Karin, die bekend stond om haar total body spanking sessies, zal ingaan op de mogelijkheden en veiligheidsaspecten van spanking.

Let op: voor deze workshop is het handig om iemand mee te nemen waar je op kan oefenen (daarom is de prijs ook per koppel). Want dit is echt een “hands on” workshop. Daarbij benadrukken we wel dat deze workshop weliswaar gaat intimiteit en over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Privéworkshops

voor minimaal 1, maximaal 18 deelnemers
Naast een workshop met open inschrijving, is het ook mogelijk een privé workshop te boeken.
Privéworkshops kunnen worden afgestemd op de groep en op de specifieke onderwerpen die de groep wil behandelen. Wij bereiden een uitgebreide presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen desgevraagd zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De sfeer is ontspannen, en er wordt gelachen.

Op aanvraag kan de inhoud worden verbonden met één van de andere workshops. Zie: workshops agenda

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijs
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, inclusief fun en zonder veroordeling van jullie ideeën).

1-4 personen Kink Info privé workshops 5-18 personenkinkinfo-prive-5-18
Advertenties