Privé workshop: De beginnende Domina

De beginnende Domina

Presentatie: Karin en Hans
Theorie + oefenen

Dit is een  privé-workshop voor iedereen die geïnteresseerd is om een Domina te zijn, of die hier meer over wil leren.

De fijne kneepjes van dominant zijn komen voorbij: je attitude, je houding, wat je zegt, en vooral: hoe je overkomt. Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je luistert? Hoe kun je Dominant zijn als je een stuk kleiner bent dan je partner? Wat doe je als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je geen uitgebreid arsenaal aan sm-speeltjes hebt?  Wat is de specifieke verschillen tussen een professionele Domina en privéspel. etc. etc.
Karin heeft uitgebreide ervaring als Domina, zowel in de privésfeer als commercieel. Zij kan je veel vertellen over hoe je jezelf overtuigend neerzet, en hoe je je eigen stijl van domineren kan vinden.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je ervaring hebt of niet: het zit hem in de fijne kneepjes.

(Hans is als enige man aanwezig tijdens de workshop zodat hij kan helpen bij demonstraties)

Boek ons:

1-4 personen

5-18 personen

 

Privéworkshops

voor minimaal 1, maximaal 18 deelnemers
Naast onze workshops met open inschrijving, is het ook mogelijk een privé workshop te boeken.
Privéworkshops kunnen speciaal worden afgestemd op de groep en op de specifieke onderwerpen die de groep wil behandelen. Wij bereiden een uitgebreide presentatie voor die we laten zien op een grote tv of beamerscherm (wij kunnen desgevraagd zelf een laptop + beamer meenemen). Wanneer het onderwerp zich leent voor oefenen dan nemen wij voldoende oefenspullen mee.
Een privéworkshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Deze workshop is specifiek gericht vrouwen (met verder alle seksuele voorkeuren). De sfeer is ontspannen, en er wordt gelachen.

Op aanvraag kan de inhoud worden verbonden met één van de andere workshops. Zie: workshops agenda

Locatie
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. Dit kan een huiskamer zijn, een clubhuis, een gehuurde zaal.

Prijs
Een privéworkshop voor 2 tot 4 personen kost € 200,- en voor 5 tot 18 personen € 300,- (excl. reis- en parkeerkosten, inclusief btw, inclusief fun en zonder veroordeling van jullie ideeën).

1-4 personen

5-18 personen

Advertenties