Ready2Kink Play party

(all gender) play party

Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg


Lokatie:

Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

E-mail – list
Je kunt jezelf natuurlijk ook op de email-lijst inschrijven zodat je voortaan als eerste op de hoogte bent:
Kink info Mailchimp

Datums zijn:
de volgende zaterdagen in 2018
13 januari 17:00-22:00
17 maart 17:00-22:00
6 april 17:00-22:00 (pre-Wasteland Friday)
12 mei 17:00-22:00
14 juli 17:00-22:00
8 september 17:00-22:00
10 november 17:00-22:00
(door closes at 19:30)

Dus allemaal zaterdagen behalve de vrijdag op 6 april 2018 in het kader van Wastelandweekend

Prijs:
€ 12,50 p.p.
tickets

Wat verwacht jij van een feestje dat “Ready2Kink Play-party” (all gender) heet?…
Precies.. dat!
Daarom houdt Kinkinfo samen met de Puppeteer all gender, kinky seks, SPEEL-feestjes in de Eagle aan de Warmoesstraat, Amsterdam centrum.

De muziek is zo afgesteld dat je nog goed een gesprek kunt voeren. Het is inderdaad niet een feestje om te dansen maar er wordt vooral gespeeld en gepraat met elkaar.
BDSM, bondage, fetish en seksueel spel tussen mannen-vrouwen-vrouwen-mannen. Inderdaad parties met meer nadruk op de mogelijkheid om echt weer eens echt ongeremd te spelen, een fetish te beleven en met wat minder nadruk op dansen of fetish kijken.
Zaterdag middag-avond.. dan heb je nog wat aan de rest van je weekend (of misschien is er later nog een feestje)

Wat was het weer een geweldig feest! Echt anders dan de andere feesten en vooral zo ontzettend fijn, open, relaxed, spannend en een beetje ranzig. Ik hou er van!

We willen de sfeer open en relaxed houden. Dus uiteraard gebeurt er niks waar jij je niet OK bij voelt, “nee” is gewoon nee. Tenzij jij dat zelf natuurlijk tevoren anders hebt afgesproken met jouw vriend(inn)en. We hebben Dungeon Monitors rondlopen waar je vragen aan kunt stellen of die kunnen meedenken en zo is het wel een feestje op een lokatie waar we expliciet van kunnen zeggen: “alles mag!”*

De gruizige industrial vormgeving, de zware speeltoestellen, er is touw, het barst er van de hangpunten voor bondage en boeien. We houden het prettig duister op de ‘dans’-vloer, de speelvloer boven, en al zeker in de speelhokjes beneden in de ‘kelder’ met o.a. gloryhole en traliewerk, er een schavot, er is regelmatig een vacuümbed waar je mee kan experimenteren. Wanneer je in een exhibitionistische bui bent dan ben je welkom op het podiumpje waar sowieso mensen shows zullen geven… tenminste: zij zullen spelen zoals ze dat leuk vinden op dat moment want het gaat meer om echt dan om ‘show’ op dit feestje.

Er zijn maar 2 geboden: “tevoren vragen” en “altijd respect” 🙂

Dit is een lokatie waar seks kan, het barpersoneel allerminst nerveus wordt van zwepen, klemmen, rope etc.etc. We zorgen voor condooms en tissues…

Dus voel je vrij om met elkaar uit te spoken waar je zin in hebt met z’n tweeën, of met z’n drieën, of met z’n vieren of wat ons betreft: met het footbalteam van je keuze. Liefhebbers zijn welkom.

 

Note “alles mag”*
OK… bijna alles mag… we willen het leuk houden en besmettingen buiten het speelveld houden. Vandaar: we willen geen drugs zien en we willen graag zien dat je verantwoord met ‘lichaamssappen’ om gaat.
Puppeteer.jpgEagle.jpg

www.ready2kink.nl


Kaartverkoop

Je kunt nu hier* online tickets kopen

Wil jij een plekje op de emaillijst?


Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg

 

Advertenties