Ready2Kink Play party

(all gender) play party

Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg


Lokatie:

Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

Datum:
3 juni 2017 – 17:00 t/m 22:00
€ 12,50 p.p.

Wat verwacht jij van een feestje dat “Ready2Kink Play-party” (all gender) heet?…
Precies.. dat!
Vanaf 3 juni in de Warmoesstraat 90, Amsterdam gaat Kinkinfo samen met de Puppeteer een aantal all gender, kinky seks, SPEEL-feestjes houden. BDSM, bondage, seksueel spel tussen mannen en vrouwen en vrouwen en mannen. Inderdaad parties met meer nadruk op de mogelijkheid om echt weer eens echt ongeremd te spelen, en wat minder nadruk op dansen of kijken.
Zaterdag middag-avond.. dan heb je nog wat aan de rest van je weekend.
En uiteraard gebeurt er niks waar jij je niet OK bij voelt, “nee” is gewoon nee (tenzij jij dat zelf natuurlijk anders hebt afgesproken met jouw vriend(inn)en), we hebben Dungeon Monitors rondlopen maar het is wel een feestje op een lokatie waar we expliciet van kunnen zeggen: “alles mag!”* Daar is dit ook echt een feestje voor.
De gruizige industrial vormgeving, de zware speeltoestellen, het barst er van de hangpunten voor bondage en boeien, we houden het prettig duister op de ‘dans’-vloer en de speelvloer boven, en al zeker in de speelhokjes beneden in de ‘kelder’ met o.a. gloryhole en traliewerk.

Note *
OK… “alles” …het is geen privé-lokatie en we willen besmettingen buiten het speelveld houden. Dus de gewone dingen: we willen geen drugs zien en we willen graag zien dat je verantwoord met ‘lichaamssappen’ om gaat. Maar dit is een lokatie waar seks kan, het barpersoneel allerminst nerveus wordt van zwepen, klemmen, rope etc.etc. Er liggen overal condooms en tissues…
Dus voel je vrij om met elkaar uit te spoken waar je zin in hebt met z’n tweeën, of met z’n drieën, of met z’n vieren of wat ons betreft met het footbalteam van je keuze. Liefhebbers zijn welkom.

www.ready2kink.nl


Kaartverkoop

Je kunt nu hier* online tickets kopen

 

Wil jij een plekje op de emaillijst?


Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg