Ready2Kink Play party

R2K (all gender) play party

Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg

Lokatie:
Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

E-mail – list
Je kunt jezelf hier op de email-lijst inschrijven zodat je voortaan als eerste op de hoogte bent:
Kink info Mailchimp

Datums zijn:
de volgende zaterdagen in 2018
13 januari 17:00-22:00
9 maart 17:00-22:00
6 april 17:00-22:00 (pre-Wasteland Friday)
12 mei 17:00-22:00
14 juli 17:00-22:00
8 september 17:00-22:00
10 november 17:00-22:00
(door closes at 19:30)

Dus allemaal zaterdagen behalve de vrijdag op 6 april 2018 in het kader van Wastelandweekend

Prijs:
€ 13,50 p.p.

[tickets]

R2K-allgender

dresscode
Ik zeg altijd: “whatever makes you feel horny, sexy” Hier is ruimte voor jouw echte eigen fetishes zonder op safe te hoeven spelen (no streetwear, please; make it special!). Er is een hoekje waar je jezelf om kunt kleden.

Wat verwacht jij van een feestje dat “Ready2Kink Play-party” (all gender) heet?…
Precies… dat!
Daarom houdt Kinkinfo samen met de Puppeteer all gender, kinky seks, SPEEL-feestjes in de Eagle aan de Warmoesstraat, Amsterdam centrum.

De muziek is zo afgesteld dat je nog goed een gesprek kunt voeren. Het is inderdaad niet een feestje om te dansen maar er wordt vooral gespeeld en gepraat met elkaar.
BDSM, bondage, fetish en seksueel spel tussen mannen-vrouwen-vrouwen-mannen. Inderdaad parties met meer nadruk op de mogelijkheid om echt weer eens echt ongeremd te spelen, een persoonlijke kink te beleven en met wat minder nadruk op dansen of fetish kijken.
Leuk is dat zowel ervaren spelers zich vrij voelen om te spelen terwijl tegelijkertijd menig first-timer heeft gezegd dat ie zich juist heel veilig voelt door de heldere sfeer.
Als ik jou nou zou missen bij binnenkomst, vraag dan even naar Hans om je een rondleiding en uitleg te geven. Want ik vind het belangrijk dat je ook als first-timer duidelijkheid hebt over de sfeer en de regels.

Zaterdag middag-avond, van 17:00 tot een uur of 22:30 inderdaad, dan heb je nog wat aan de rest van je weekend (of misschien is er later nog een feestje). OK, dat is natuurlijk etenstijd: er zijn snacks en er zijn tosti’s (kaas of ham/kaas) maar je kunt daar niet echt gaan eten.

Wat was het weer een geweldig feest! Echt anders dan de andere feesten en vooral zo ontzettend fijn, open, relaxed, spannend en een beetje ranzig. Ik hou er van!

Als er ergens iets gebeurt dat maakt dat jij je onveilig of niet-OK voelt, stap dan gelijk naar Hans of Karin. Dan kunnen we op dat moment uitleg geven of we kunnen de mensen die de regels niet snappen duidelijk maken dat ze elders kunnen spelen…

We willen de sfeer open en relaxed houden. Er wordt soms heftig gespeeld maar uiteraard gebeurt er niks waar jij je niet OK bij voelt, “nee” is gewoon nee! (Tenzij jij dat zelf natuurlijk tevoren anders hebt afgesproken met jouw vriend(inn)en). We hebben Dungeon Monitors rondlopen waar je vragen aan kunt stellen of die met je kunnen meedenken (geen taboes) en zo is het wel een feestje op een lokatie waar we expliciet van kunnen zeggen: “alles mag!”*

Ready2Kink6April small.jpegDe gruizige industrial vormgeving, de zware speeltoestellen, er is touw om te gebruiken, het barst er van de hangpunten voor bondage en boeien. We houden het prettig duister op de ‘dans’-vloer, de speelvloer boven, en al zeker in de speelhokjes beneden in de ‘kelder’ met o.a. gloryholes en traliewerk, er een schavot, als er ruimte is dan is er regelmatig een vacuümbed waar je mee kan experimenteren.
Wanneer je in een exhibitionistische bui bent dan ben je welkom op de ‘floor’ waar sowieso mensen ‘shows’ zullen geven… tenminste: zij zullen spelen zoals ze dat leuk vinden op dat moment, want het gaat meer om echt dan om ‘show’ op dit feestje.

Er zijn maar 2 geboden:

  • “altijd tevoren vragen” &
  • “heb respect!” 🙂
nee, er is (nog) géén douche… Dat gaat wel komen in de toekomst.

Dit is een lokatie waar seks kan, het barpersoneel allerminst nerveus wordt van zwepen, klemmen, rope etc.etc. We zorgen voor condooms en tissues en ontsmettingsmiddelen… We hebben de boel tevoren goed schoon gemaakt (óók de WC -ècht, met chloor! -maar daar zijn wel genoeg feestjes geweest waardoor de geur echt ìn de tegels zit) en we hebben apart voor deze avond een WC-bril voor de dames.

Dus voel je vrij om met elkaar uit te spoken waar je zin in hebt met z’n tweeën, of met z’n drieën, of met z’n vieren of wat ons betreft: met het footbalteam van jouw keuze. Liefhebbers zijn welkom.

Note “alles mag”*
OK… bijna alles mag… we willen het leuk houden en besmettingen buiten het speelveld houden. Vandaar: we willen geen drugs zien en we willen graag zien dat je verantwoord met ‘lichaamssappen’ om gaat.
Puppeteer.jpgEagle.jpg

www.ready2kink.nl


Kaartverkoop:

Je kunt nu hier* online tickets kopen

Wil jij een plekje op de emaillijst? Klik dan:

[Kink info Mailchimp]


Interessant om te lezen:


Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg