theMEANtime (all-gender) PLAYparty

theMEANtime (all-gender) PLAYparty

The MEANtime, een all-gender play-party (sinds 3/6/2017)


Meer over the Meantime en Ready2Kink
(Ready2Kink is de overvleugelende organisatie waar the Puppeteer gay centered parties voor organiseert, en om integratie  en queerness te bevorderen organiseert Kink info samen met Ready2Kink een all-gender play-party met een naam die wel duidelijk vertelt waar het om gaat:

the MEAN time (.nl)

Een sex-positive speelfeest voor BDSM-ers in the Eagle A’dam: een heerlijke raunchy lokatie in het hart van A’dam… 17:00-22:15uur.

E-mail – list
Je kunt jezelf hier op de email-lijst inschrijven zodat je voortaan als eerste op de hoogte bent:
Kink info Mailchimp

Lokatie:
Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

Prijs:
€ 16,50 p.p. online / 20,00 at door
(Be there early: because sold out is SOLD OUT!)

Datums zijn:

02/10 ’21 17:00uthe MEANtime (all gender play party -21-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
13/11 ’21 17:00uthe MEANtime (all gender play party -22-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
08/01 ’22 17:00uthe MEANtime (all gender play party -23-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
13/03 ’22 16:00uthe MEANtime (all gender play party -24-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
14/05 ’22 17:00uthe MEANtime (all gender play party -25-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
09/07 ’22 17:00uthe MEANtime (all gender play party -26-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]
11/09 ’22 16:00uthe MEANtime (all gender play party -27-)Kinkinfo – Ready2Kinkticket 16,50/20,=[+]

[tickets]


SDC (a global swingers dating community)

Voor vragen over the Meantime kan je ook the Meantime Frequently Asked Questions lezen.

dresscode
Ik zeg altijd: “whatever makes you feel horny, sexy” Hier is ruimte voor jouw oprechte eigen fetishes zonder op safe te hoeven spelen (maar maak het wel speciaal: no streetwear, please; make it special!). Er zijn geen kleedkamers maar er is een hoekje waar je jezelf om kunt kleden.

Sfeer
“the Meantime” is een (all gender) play-party dat Kinkinfo samen met de Puppeteer al een kleine twee jaar neerzetten. Het feestje is

  • all-gender (van cis-mannen tot cis-vrouwen en alles wat daar tussenin danst),
  • een kinky seks SPEEL-feestje (ja, seks màg in de Eagle… sterker nog vrijwel alle kinky seks mag -bloed en blijvende geurtjes uitgezonderd-)
  • En of BDSM mag???… deze ruimte is voor BDSM gemaakt!
  • Socializen vinden we belangrijk, dus de muziek is zo afgesteld dat je nog goed een gesprek kunt voeren.
R2K-allgender
13jul


Het is inderdaad niet per sé een feestje om te dansen maar er wordt vooral gespeeld en gepraat met elkaar.
BDSM, bondage, fetish en seksueel spel tussen mannen-vrouwen-vrouwen-mannen. The Meantime is een party met meer nadruk op de mogelijkheid om echt weer eens echt ongeremd te spelen, een persoonlijke kink te beleven en met wat minder nadruk op dansen of fetish kijken.
Leuk is dat zowel ervaren spelers zich vrij voelen om te spelen terwijl tegelijkertijd menig first-timer heeft gezegd dat ie zich juist heel veilig voelt door de heldere sfeer.
Als ik jou nou zou missen bij binnenkomst, vraag dan even naar Hans om je een rondleiding en uitleg te geven. Want ik vind het belangrijk dat je ook als first-timer duidelijkheid hebt over de sfeer en de regels.

Zaterdag middag-avond, van 17:00 tot een uur of 22:30 inderdaad, dan heb je nog wat aan de rest van je weekend (of misschien is er later nog een feestje). OK, dat is natuurlijk etenstijd: er zijn snacks en er zijn tosti’s (kaas of ham/kaas) maar je kunt daar niet echt gaan eten.

“Wat was het weer een geweldig feest! Echt anders dan de andere feesten en vooral zo ontzettend fijn, open, relaxed, spannend en een beetje ranzig. Ik hou er van!”

Veiligheid:
Als er ergens iets gebeurt dat maakt dat jij je onveilig of niet-OK voelt, stap dan gelijk naar Hans of Karin. Dan kunnen we die mensen die dingen niet helemaal begrijpen op dat moment uitleg geven. Of we kunnen de mensen die de regels niet snappen vriendelijk vertellen dat zij “óók elders kunnen gaan spelen…”

We willen de sfeer open en relaxed houden. Er wordt soms heftig gespeeld maar uiteraard gebeurt er niks waar jij je niet OK bij voelt, “nee” is gewoon nee! (Tenzij jij dat zelf natuurlijk tevoren anders hebt afgesproken met jouw vriend(inn)en). We hebben gastheren en gastdames rondlopen waar je vragen aan kunt stellen of die met je kunnen meedenken (er zijn géén taboes) en zo is het wel een feestje op een lokatie waar we expliciet van kunnen zeggen: “alles mag!”*

Ready2Kink6April small.jpeg

De gruizige industrial vormgeving, de zware speeltoestellen, er is touw om te gebruiken, er zijn ‘suggestion wristbands als conversation starter, het barst er van de hangpunten voor bondage en boeien. We houden het prettig duister op de ‘dans’-vloer, de speelvloer boven, en al zeker in de speelhokjes beneden in de ‘kelder’ met o.a. gloryholes en traliewerk, er een schavot, als er ruimte is dan is er regelmatig een vacuümbed waar je mee kan experimenteren.

Voor vragen over the Meantime kan je ook de the Meantime Frequently Asked Questions lezen*

Wanneer je in een exhibitionistische bui bent dan ben je welkom op de ‘floor’ waar sowieso mensen ‘shows’ zullen geven… tenminste: zij zullen spelen zoals ze dat leuk vinden op dat moment, want het gaat meer om echt dan om ‘show’ op dit feestje.

Er zijn slechts 2 geboden op “The Meantime”:

  • “altijd tevoren vragen” &
  • “heb respect!” 🙂
Puntje van aandacht: Wanking… Daarvoor gelden dus ook de twee Meantime regels. Het is iets dat jij graag doet n.a.v. de dingen die andere mensen doen!
In die zin is het dus iets dat hij doet met mensen!
Sommige vinden jouw wanking echt een verhoging van hun ‘feestvreugde’, anderen ervaren het als zonder meer onprettig!.. Dus, ook hier geldt:
-1- eerst vragen en “nee (eigenlijk niet)” is dan ook een goed antwoord, en
-2- met respect! (dus hou afstand! -tenzij je dat dus tevoren anders hebt afgesproken-)

Dit is een lokatie waar seks kan, het barpersoneel allerminst nerveus wordt van zwepen, klemmen, rope etc.etc. We zorgen voor condooms en tissues en ontsmettingsmiddelen… We hebben de boel tevoren goed schoon gemaakt (óók de WC -ècht… met chloor! -maar daar zijn wel genoeg golden shower feestjes gehouden op deze lokatie waardoor “de geur” echt ìn de tegels zit) en we hebben apart voor deze avond een WC-bril voor de dames.

Dus voel je vrij om met elkaar uit te spoken waar je ook maar zin in hebt met z’n tweeën, of met z’n drieën, of met z’n vieren of wat ons betreft: met het footbal-team van jouw keuze. Liefhebbers zijn welkom.

Kinkinfo_SDC.png

Note “alles mag”*
OK… bijna alles mag… we willen het leuk houden en besmettingen buiten het speelveld houden. Vandaar: we willen geen drugs zien en we willen graag zien dat je verantwoord met ‘lichaamssappen’ om gaat.

Puppeteer.jpg
Eagle.jpg

Verder is het een lokatie in het centrum van Amsterdam in 2019 dus er mag NIET gerookt worden

The Meantime


Kaartverkoop:

Je kunt nu hier* online tickets kopen

Wil jij een plekje op de emaillijst? Klik dan:

[Kink info Mailchimp]

Ready2Kink-_all-gender-PlayParty.jpg
Ready2Kink6April small.jpeg

Interessant om ook te lezen: