Video

Vijftig Tinten… de Parodie: binnenkort in het theater.

Poster van Vijftig Tinten... de Parodie. Een verleidelijke en hilarische musical.
Vijftig Tinten… de Parodie. Een verleidelijke en hilarische musical.

Toen de directeur van het Rotterdamse Luxor Theater  Gerda Kroeze-Knol in New York zag hoe succesvol “Cuff me: the 50 shades of grey musical parody” was besloot ze die in haar eigen theater ook te produceren: “Vijftig tinten… de parodie!“.

De musical is een parodie op de 50 Tinten Grijs (50 Shades of Grey) trilogie en gaat over een boekenclub van vrouwen die besluiten om de trilogie te lezen. Hun interpretatie van wat ze in de boeken aantreffen zorgt voor hilarische momenten en veel lachsalvo’s, bijzondere outfits en grappige liedjes.
De musical parodieert de 50 Shades boeken, noemt het onder andere “mummy porn” voor vrouwen van middelbare leeftijd met een fascinatie voor seksueel getinte metaforen.

De musical gaat op 3 september in première in Rotterdam, en gaat daarna op tournee in theaters in heel Nederland. En met de Libelle Zomerweek actiecode krijg je korting! 😉

In het onderstaande filmpje een impressie van de New York versie en commentaar van de makers.

Video

Het Koningslied: wij zijn om. Dankzij Kabouter Buttplug.

Okee, toegegeven. We hebben NU PAS de clip van het Koningslied gezien. Omdat de TV hem uitzond en dat ding op de achtergrond eigenlijk altijd aanstaat wanneer je met de laptop op de bank zit.

Maar toen gebeurde het volgende. We zagen Kabouter Buttplug. Voor iedereen die hem niet kent: Kabouter Buttplug is een gigantisch standbeeld in Rotterdam dat officieel Santa Claus heet (de Kerstman) en in de volksmond Kabouter Buttplug. Bekijk Kabouter Buttplug op wikipedia.

Dus we kunnen maar één conclusie trekken: wij zijn om. Wij houden van het Koningslied. Van de clip dan.

Kabouter Buttplug in het Koningslied