Workshop: Latex Life

Amsterdam
zondag 26 maart 2017
13:30 – 17:00 uur
€ 15,00 per persoon

koop hier je ticket

Presentatie: Dutch Dame
Theorie + vragen

dutchdame (2).jpgWe zijn blij dat we als gastdocente gestrikt hebben: Dutch Dame om jullie alles over latex te vertellen. Als er iemand is die van latex weet te genieten dan is het Dutch Dame wel.

Zij kan ons van alles vertellen over de geschiedenis van latex kleding: hoe is latex kleding ontstaan, bijvoorbeeld.
Maar ook over het heden zoals: Wat is het eigenlijk het verschil tussen latex en rubber.
Welke diktes zijn er zoal en wat betekent dat voor de  patronen. Of wat denk je van het onderhoud van latex, daar wordt nogal wat onzin over verteld dat je uiteindelijk veel geld kan schelen. Welke truuks er zijn om vlekken te verwijderen en over tips en tricks. Wat denk je van het aan en uit trekken van latex, zonder dat het een wanhopig soort van self-bondage wordt. Wat denk je van tips voor het bestellen van kleding (waar je allemaal op kan letten, verschillende designers, en het verschil tussen latex fashion vs heavy rubber)FetBuzz_OddTerritory3_KinkAwareCoach.jpg

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een KinkInfo workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda

Advertenties