Poly in de Praktijk

Amsterdam
Niet op Locatie Westboat maar ONLINE
(Zie ook: spelregels voor online gesprekken*)
€ 16,00 per persoon

Tickets verkrijgbaar op:

Presentatie: Hans
Theorie + discussie

Fetlife events


Wanneer jij nadenkt over de randjes van kinky monogamie of non-monogamie, of zelfs als jullie poly-amorie willen onderzoeken… Als jij je voor jezelf afvraagt of dit iets voor jullie zou zijn, wanneer jouw partner er over denkt, of wanneer je er gewoon nieuwsgierig naar bent wat er zoals is aan non-monogame relatievormen… dan is deze avond met openminded info er één voor jou.
Zonder veroordeling, nòg van de ene kant, nòg van de andere kant. Poly kan je ding zijn. Mono kan je ding zijn. Beiden hebben hun eigen problemen. Beiden hebben hun eigen prettige en hun eigen lastige gevoelens… en ze verschillen vaak niet eens zo van elkaar.

Dit is een avond voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers. Want niet alleen laten we zien wat het is, waar het om gaat. Maar ook hoe je het goed kan laten gaan, hoe je het leuk kan houden.
Want we bespreken het omgaan met lastige gevoelens, het bespreken van lastige situaties.


Een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers.

Ik leef zelf poly en in mijn werk als kink aware -(relatie)coach- kom ik alternatieve relatievormen veel tegen. En vanuit dat perspectief zie je nog wel eens wat mis gaan in relaties. Iedereen maakt natuurlijk ook z’n eigen fouten. Maar we kunnen wel leren van elkaar. Dus ik wil dat bespreken en ook de leuke kanten naar voren laten komen.

Aan de hand van een presentatie gaan we kijken naar:

  • allerhande de verschillende vormen van monogamie en non-monogamie,
  • naar gevoelens van liefde en gevoelens van jaloezie.
  • Onderwerpen lopen van emotioneel communicatieve,
  • naar praktische agenda problemen en
  • het omgaan met een monogame omgeving.

Aan bod komen de bouwstenen van (non-)monogame relaties met de basis-info waarvan mensen zeggen “dat hadden we jaren geleden moeten weten”, met praktische tips.

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen zodat je jouw eigen gedachten kunt vormen ten aanzien van: “hiërarchisch” vs “anarchistisch”, de risico’s van onderhandelen, grenzen leren aangeven en jezelf je eigen angsten gunnen.


Mensen zeggen wel eens over non-monogamie:

Als er zo veel mis kan gaan, waarom zouden we het dan willen?

En daar heb ik het ook over natuurlijk. En het is een beetje ‘makkelijk’ om te komen met de cijfers over echtscheidingen en vreemdgaan (want zó ‘monogaam’ is monogamie nou ook weer niet). Dus ook de positieve kant van non-monogamie komt naar voren. En er is ruimte voor discussie en vragen, tussendoor en achteraf.

Presentatie: Hans
Theorie staat centraal

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.
Locatie
We houden deze workshop normaal in de Westboat maar nu online

workshops agenda