Poly in de Praktijk

Amsterdam
Niet op Locatie Westboat maar ONLINE (Kink info CoVideo)
(Zie: spelregels voor online gesprekken*)
€ 10,00 per persoon

Tickets:

Presentatie: Hans
Theorie + discussie


Wanneer jij nadenkt over polyamorie, als jij jezelf afvraagt of het iets voor jullie zou zijn, wanneer jouw partner er over denkt of wanneer je er gewoon nieuwsgierig naar bent wat er nog verder is aan non-monogame relatievormen… dan is deze middag met openminded info er één voor jou. Zonder veroordeling, nòg van de ene kant, nòg van de andere kant.
Poly kan je ding zijn. Mono kan je ding zijn. Beiden hebben hun eigen problemen. Beiden hebben hun eigen prettige en hun eigen lastige gevoelens.

Dit is een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers. Want niet alleen laten we zien wat het is, waar het om gaat. Maar ook hoe je het goed kan laten gaan, hoe je het leuk kan houden. Omgaan met lastige gevoelens, het bespreken van lastige situaties.


Een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers.

Ik leef zelf poly en in mijn werk -(relatie)coach- kom ik kink en alternatieve relatievormen veel tegen. En vanuit dat perspectief zie je nog wel eens wat mis gaan. Maar ik wil ook de leuke kanten naar voren laten komen. Iedereen maakt natuurlijk ook z’n eigen fouten. Maar we kunnen wel leren van elkaar.

Soms is een ‘poly’-lifestyle lastig. Maar je kan ook leren van de fouten van anderen

Aan de hand van een presentatie gaan we kijken naar: allerhande de verschillende vormen van monogamie en non-monogamie, naar liefde en jaloezie. De onderwerpen lopen van emotioneel communicatieve, naar praktische agenda problemen en het omgaan met een monogame omgeving.
Aan bod komen de bouwstenen van (non-)monogame relaties met de basis-info waarvan mensen zeggen “dat hadden we jaren geleden moeten weten”, met praktische tips en ruimte voor vragen. Je kunt je eigen gedachten vormen ten aanzien van: “hiërarchisch” vs “anarchistisch”, de risico’s van onderhandelen, grenzen leren aangeven en jezelf je eigen angsten gunnen.

Mensen denken wel:

Als er zo veel mis kan gaan, waarom zouden we het dan willen?

Daar heb ik het ook over want natuurlijk komt ook de positieve kant van non-monogamie naar voren. En er is ruimte voor discussie en vragen, tussendoor en achteraf.

Presentatie: Hans
Theorie staat centraal

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.
Locatie
We houden deze workshop normaal in de Westboat

workshops agenda