Poly in de praktijk

Amsterdam
zondag 12 februari 2017
13:30 – 17:00 uur
€ 15,00 per persoon

koop hier je ticket
(opent in een nieuw venster)

Presentatie: Hans en Maaike
Theorie

Een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers.

We leven zelf allebei op onze eigen manier poly. En in ons werk -(relatie)coach en psychologe- komen wij kink en alternatieve relatievormen veel tegen. En we zien daar vanuit ons perspectief nog wel eens wat mis gaan. Maar we kiezen er ook beiden voor op onze eigen manier dus naar aanleiding van ons eigen verhaal komen ook de leuke kanten naar voren. We hebben natuurlijk ook zelf wel onze eigen fouten gemaakt en geleerd van de oplossingen van anderen.

Soms is een ‘poly’-lifestyle lastig. Maar je kan ook leren van de fouten van anderen

Aan bod komen de bouwstenen van non-monogame relaties met de basis-info waarvan mensen zeggen “dat hadden we jaren geleden moeten weten”, met praktische tips en ruimte voor vragen.

Aan de hand van een presentatie gaan we kijken naar: allerhande de verschillende vormen van monogamie en non-monogamie, naar liefde en jaloezie. De onderwerpen lopen van emotionele, naar praktische agenda problemen en het omgaan met de monogame omgeving. Je kunt je eigen gedachten vormen ten aanzien van: “hiërarchisch” vs “anarchistisch”, de risico’s van onderhandelen, grenzen en gunnen. Mensen denken wel eens:

Als er zo veel mis kan gaan, waarom zouden we het willen?

Maar natuurlijk komt ook de positieve kant van non-monogamie naar voren. En er is ruimte voor discussie en vragen, tussendoor en achteraf.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Locatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum. Klik hier voor de route.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een KinkInfo workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda